Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Να τοποθετηθούν μπάρες στο δρόμο-καρμανιόλα της Επανομής

Να τοποθετηθούν μεταλλικά διαχωριστικά (μπάρες) στην έξοδο της Επανομής προς Πλαγιάρι, αποφάσισε το Τοπικό Συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας Επανομής στην τελευταία του συνεδρίαση, μετά από πρόταση του προέδρου του κ.Αντώνη Καζάκη. ΟΙ μπάρες έγιναν απαραίτητες, μετά τα συνεχή τροχαία ατυχήματα που σημειώνονται στο σημείο εκείνο, κυρίως με τις αναστροφές των οχημάτων στη μέση του δρόμου.

Την ανακοίνωση για τη λήψη της απόφασης, έκανε ο κ.Καζάκης στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, το βράδυ της Τρίτης, λίγο μετά τη σχετική αναφορά επί του θέματος που είχε κάνει λίγο νωρίτερα ο νεοεκλεγμένος δήμαρχος Θερμαϊκού κ.Γιάννης Μαυρομάτης, ο οποίος παρουσίασε και σχετική επιστολή με υπογραφές κατοίκων οι οποίοι διατύπωναν το αίτημα για την τοποθέτηση διαχωριστικών.
Παρεμβαίνοντας ο δημοτικός σύμβουλος κ.Θανάσης Μπαλασάς, τόνισε ότι είναι επιτακτική η ανάγκη παρέμβασης της δημοτικής αρχής για την άμεση τοποθέτηση των διαχωριστικών. Τονίζοντας παράλληλα πως οι μπάρες δεν μπορεί να είναι η ολοκληρωτική λύση του προβλήματος, καθώς, όπως είπε, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να επιβληθεί η μείωση της ταχύτητας και να μην είναι εφικτή η παράνομη αναστροφή των οχημάτων.

Με ανακοίνωσή της η Κίνηση Πολιτών Επανομής απαιτεί την εξεύρεση άμεσης λύσης στο πρόβλημα που ταλαιπωρεί και θέτει σε κίνδυνο καθημερινά χιλιάδες οδηγούς. Ενώ παράλληλα προαναγγέλει δυναμικές κινητοποιήσεις αν δεν δρομολογηθεί τις επόμενες ημέρες κάποια ασφαλή και συγκεκριμένη πρόταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.