Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Μία θαυμάσια πρωτοβουλία των Επισιτιστών του Θερμαϊκού

Μία θαυμάσια πρωτοβουλία, ανέλαβε το Σωματείο Καταστηματαρχών Επισιτιστικών Επαγγελμάτων Δήμου Θερμαϊκού: Να προσφέρει στους πελάτες των καταστημάτων εστίασης της περιοχής μας που επισκέπτονται το Θερμαϊκό, έκπτωση 10%, σε συνεργασία με την «Αθηναϊκή Ζυθοποιία». Η έκπτωση θα γίνεται με την επίδειξη του ημερήσιου εισιτηρίου, όσων έρχονται στην Περαία και τους Νέους Επιβάτες με τα δρομολόγια του «Κωνσταντή», που ως γνωστό πραγματοποιεί καθημερινά τη θαλάσσια διαδρομή από Θεσσαλονίκη προς τις ακτές μας.

Ήδη, όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος του σωματείου κ.Αντώνης Σαφλέκας, ετοιμάζονται σχετικές αφίσες και δίπτυχα φυλλάδια που θα τοποθετηθούν σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης, ενημερώνοντας για την προσφορά αυτή και καλώντας τους Θεσσαλονικείς να επισκεφθούν με τον «Κωνσταντή» τις ακτές του Θερμαϊκού, να κολυμπήσουν στα πεντακάθαρα νερά του και να γευτούν τους πεντανόστιμους μεζέδες στα καταστήματα της περιοχής, με το προνόμιο της έκπτωσης του 10%.
Το κόστος εκτύπωσης των δίπτυχων φυλλαδίων καθώς και των αφισών που θα βρίσκονται εντός του "Κωνσταντή" αλλά και στα καταστήματα της παραλιακής λεωφόρου της Θεσσαλονίκης, στον σιδηροδρομικό σταθμό, στο αεροδρόμιο καθώς και στα ξενοδοχεία της πόλης και όπου αλλού χρειάζεται, τα ανέλαβε η «Αθηναϊκή Ζυθοποιία». Η οποία μάλιστα, όλο τον Ιούλιο, στους πελάτες των καταστημάτων που θα συμμετέχουν σ΄αυτή την προωθητική ενέργεια, εφόσον καταναλώσουν μία φιάλη από τα προϊόντα της, θα  προσφέρει μια ακόμη φιάλη δώρο 
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην θαυμάσια αυτή προωθητική ενέργεια, θα πρέπει έγκαιρα να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλ. 6977207800 έως την Παρασκευή 20 Ιουνίου.

Τα δρομολόγια του "Κωνσταντή"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.