Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Κηδεύεται στην Επανομή ο Θανάσης Κολούσιος

Υπέκυψε τη νύχτα στα τραύματά του ο 25χρονος νεαρός από την Επανομή, Θανάσης Κολούσιος, που είχε τραυματιστεί σοβαρά στις 3 Ιουνίου στο δρόμο-καρμανιόλα στην είσοδο-έξοδο της Επανομής προς Πλαγιάρι. Ο θάνατός του βύθισε σε πένθος όλη την Επανομή, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στη μικρή κοινωνία της Επανομής. Η κηδεία του θα γίνει στις 7:00 μμ από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου Επανομής.

 Όλο αυτό το μήνα το νεαρό παλικάρι έδινε μάχη για τη ζωή, όμως ο αγώνας ήταν άνισος, καθώς βρισκόταν σε διαρκή καταστολή με μηχανική υποστήριξη, δεδομένου ότι είχαν πάθει σοβαρή ζημιά ζωτικά του όργανα.
Ο Θανάσος Κολούσιος πήγαινε με τη μοτοσυκλέτα του, όταν ένα αυτοκίνητο που έβγαινε από βενζινάδικο της περιοχής, του έκλεισε το δρόμο, με συνέπεια το βαρύτατοι τραυματισμό του νεαρού δικυκλιστή.

Με αφορμή το ατύχημα αυτό, η δημοτική παράταξη «Συμπολιτεία Θερμαϊκού» και η Κίνηση Πολιτών Επανομής εξέδωσαν ανακοινώσεις εκφράζοντας έντονη ανησυχία για τη συνεχιζόμενη αδιαφορία των αρμόδιων φορέων (Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Δήμος Θερμαϊκού, Συμβούλιο Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, Τροχαία Θέρμης κ.α.) στην λήψη άμεσων και δραστικών μέτρων, προκειμένου να σταματήσει η μάστιγα των τροχαίων ατυχημάτων που σημειώνονται διαρκώς στην είσοδο-έξοδο της Επανομής προς Πλαγιάρι. Παράλληλα, το τοπικό συμβούλιο της δημοτικής ενότητας Επανομής αποφάσισε να τοποθετηθούν διαχωριστικές μπάρες στο δρόμο-καρμανιόλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.