Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Συμπολιτεία: Μέτρα για να λυθεί το αδιέξοδο στο δήμο Θερμαϊκού

Να συγκληθεί εκτάκτως σύσκεψη των δημάρχων, απερχόμενου και νεοεκλεγμένου και των εκπροσώπων των δημοτικών παρατάξεων, προκειμένου να αντιμετωπισθεί το αδιέξοδο στο δήμο Θερμαϊκού μετά την ποινή παύσης για ένα μήνα του δημοτικού συμβουλίου που επιβλήθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών, ζητάει με ανακοίνωσή της η «Συμπολιτεία Θερμαϊκού». Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Με ιδιαίτερη ανησυχία, παρακολουθούμε την άσχημη κατάσταση στην οποία περιήλθε ο δήμος Θερμαϊκού και το κενό εξουσίας που δημιουργήθηκε, ύστερα από την εξαιρετικά σκληρή και άδικη απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών να θέσει σε παύση ενός μηνός τη συντριπτική πλειοψηφία των μελών του δημοτικού συμβουλίου.
Δεδομένου ότι η υποχρεωτική αυτή αργία ισχύει για όλο το μήνα Ιούνιο, κατά τον οποίο άρχισε ήδη η αυξημένη προσέλευση επισκεπτών και τουριστών στην περιοχή μας, με τρόμο αναρωτιόμαστε για τις σοβαρότατες επιπτώσεις που θα έχει η ποινή στο δήμο Θερμαϊκού, καταμεσής του καλοκαιριού.

Με βάση όλα αυτά, καλούμε κατεπειγόντως τον απερχόμενο δήμαρχο Θερμαϊκού κ. Γιάννη Αλεξανδρή να συγκαλέσει εκτάκτως σύσκεψη με τη συμμετοχή του νεοεκλεγμένου δημάρχου κ. Γιάννη Μαυρομάτη, του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου κ. Κωστή Κούτουκα και των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, προκειμένου να συζητηθεί η κατεπείγουσα λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση αυτής της δύσκολης κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο δήμος Θερμαϊκού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.