Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Τριήμερο εκδηλώσεων στους Ν.Επιβάτες για τη θάλασσα και το ψάρι

Τριήμερο εκδηλώσεων με θέμα τη θάλασσα και το ψάρι, θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 13 Ιουνίου έως την Κυριακή 15 Ιουνίου στην  παραλία των Νέων Επιβατών. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Τουριστικής Επιχείρησης Δήμου Θερμαϊκού (ΤΕΘ ΑΕ ΟΤΑ). Είναι μία διοργάνωση  που πιστεύεται ότι θα αποτελέσει θεσμό εφόσον το φρέσκο ψάρι και τα καθαρά νερά είναι η σταθερή αξία της περιοχής. 

Στην παραλία των Ν. Επιβατών όπου  θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις, θα λειτουργεί και Έκθεση με αντίστοιχη θεματολογία. Παράλληλα οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τοπικά εδέσματα στις πολυάριθμες ταβέρνες της περιοχής με 15% έκπτωση επί των τιμών. 
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη στο κοινό. 
Μέσα στα πλαίσια της ανάδειξης του Δήμου Θερμαϊκού - ενός Δήμου με χιλιόμετρα αμμώδους παραλίας, γαλάζιες σημαίες, φυσικό πλούτο (περιοχέςNatura), παραγωγή φρέσκου ψαριού-   ως ο πιο κοντινός προορισμός για όλες τις κατηγορίες επισκεπτών – τουριστών διοργανώνεται αυτό το τριήμερο με θέμα το ψάρι και τα καθαρά νερά  με την ελπίδα ότι θα προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Όπως προκύπτει από το πρόγραμμα, κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί το 8ο Πανελλήνιο Παιδικό και Εφηβικό Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών, οι Πανελλήνιοι Αγώνες Ιστιοπλοίας για το 3ο Κύπελλο S.U.P Θερμαϊκού ενώ από την Εθελοντική Ομάδα Διασωστών Δήμου Θερμαϊκού (ΕΘΟΠΑΚ) και σχολές ναυαγοσωστικής θα γίνει επίδειξη διάσωσης από πνιγμό ο οποίος αποτελεί την πρώτη αιτία θανάτου τους καλοκαιρινούς μήνες στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.