Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Συμπολιτεία: "Κατεπειγόντως μέτρα στο δρόμο-καρμανιόλα της Επανομής

Η δημοτική παράταξη «Συμπολιτεία Θερμαϊκού» με ανακοίνωσή της, εκφράζει την έντονη ανησυχία της για τη συνεχιζόμενη αδιαφορία των αρμόδιων φορέων (Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Δήμος Θερμαϊκού, Συμβούλιο Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, Τροχαία Θέρμης κ.α.) στην λήψη άμεσων και δραστικών μέτρων, προκειμένου να σταματήσει η μάστιγα των τροχαίων ατυχημάτων που σημειώνονται διαρκώς στην είσοδο-έξοδο της Επανομής προς Πλαγιάρι.

Παρ΄ότι πέρασαν πάνω από δύο εβδομάδες από το τελευταίο σοβαρό τροχαίο ατύχημα, σ΄αυτό το δρόμο- καρμανιόλα, στον οποίο είναι συχνές οι συγκρούσεις, με ανθρώπινα θύματα πολλές φορές, εν τούτοις δεν είδαμε καμία δραστηριοποίηση των αρμοδίων. Ενώ με τρόμο σκεφτόμαστε τους αυξημένους κινδύνους που εγκυμονεί η κατακόρυφη κίνηση οχημάτων στο σημείο εκείνο, τους θερινούς μήνες.
Καλούμε τις αρχές να λάβουν επειγόντως μέτρα «εδώ και τώρα» για την προστασία της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας των κατοίκων της Επανομής και των άλλων διερχόμενων πολιτών. Καθώς επίσης, να προχωρήσουν τάχιστα στην εκπόνηση κυκλοφοριακής μελέτης για την οριστική αντιμετώπιση του προβλήματος.
Η «Συμπολιτεία Θερμαϊκού» δηλώνει ότι θα σταθεί δίπλα στους συμπολίτες της Επανομής και τους φορείς της περιοχής για την από κοινού πίεση προς τους αρμόδιους προκειμένου να ληφθούν άμεσα και δραστικά μέτρα.
Σε τέτοια σοβαρά θέματα, όπως είναι η προστασία της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας των συνδημοτών μας, δεν χωρούν γραφειοκρατικές καθυστερήσεις και χρονοβόροι σχεδιασμοί.

                                                                        Για τη «Συμπολιτεία Θερμαϊκού»

                                                                                    Σπύρος Κουζινόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.