Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Μαυρομάτης: "Να υποστηριχτούν ολόπλευρα οι ξακουστοί ψαράδες της Μηχανιώνας"


Την ανάγκη να υποστηριχθούν ολόπλευρα οι ξακουστοί ψαράδες της Νέας Μηχανιώνας τόσο από την Πολιτεία όσο και από τη δημοτική αρχή, επισήμανε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Θερμαϊκού κ. Γιάννης Μαυρομάτης, σε δήλωσή του στον «Φάρο του Θερμαϊκού», από αφορμή το ξεπροβόδισμα των πληρωμάτων του στόλου μέσης αλιείας.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μαυρομάτης:
«Ήρθαμε εδώ σήμερα για να ευχηθούμε καλή θάλασσα και καλές ψαριές στη ραχοκοκαλιά της οικονομίας της Μηχανιώνας, στο στόλο μέσης αλιείας, τον μεγαλύτερο στόλο, τον δικό μας στόλο, στους ξακουστούς Μηχανιώτες ψαράδες. Εύχομαι πράγματι τα προβλήματά τους να τα ξεπεράσουν και να έχουν την υποστήριξη τόσο των κυβερνώντων, αλλά και της δημοτικής αρχής. Πρέπει όλοι να είναι κοντά τους, αρωγοί στην προσπάθεια που καταβάλουν, για να μπορούν να δώσουν και μία ανάπτυξη και πρόοδο στον τόπο μας».    

2 σχόλια:

  1. Στήριξη για τους ψαράδες θα ήταν μια σωστή ενημέρωση για το πως να ψαρεύουν δίχως να καταστρέφουν την πηγή του εισοδήματός τους. Προς το παρόν βάζουν τα χεράκια τους και βγάζουν τα ματάκια τους.
    Όσοι πράγματι θέλουν να τους βοηθήσουν και όχι απλά να τους χαϊδεύουν τα αφτιά, καλά θα κάνουν να πιέζουν τους αρμόδιους να κάνουν τέτοιες διεθνείς συμφωνίες που να είναι δίκαιες απέναντι σε όλους ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.