Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Ο "μιντιάρχης", οι "μπαχαλάκηδες" και οι "ηλίθιοι"

Μπαχαλάκηδες εν δράσει....

Έχει πολύ πλάκα τελικά να προσπαθεί να μας παραδώσει μαθήματα δημοσιογραφίας και δεοντολογίας ο όψιμος μιντιάρχης, καλώντας μας μάλιστα να…. διαβάσουμε τον «κώδικα δεοντολογίας δημοσιογράφων»!!. Ποιον; Εμάς με την 45χρονη προσφορά στη μαχόμενη δημοσιογραφία. Ποιος τα λέει αυτά; Ο άνθρωπος που μέχρι τώρα έβριζε νυχθημερόν και αποκαλούσε «μπαχαλάκηδες» τους πολίτες που αγωνίζονται κατά των μνημονίων και της τρόϊκας.
 
Ο ίδιος που χαρακτήρισε μέσα από την εφημερίδα του «ηλίθιους με ανθρώπινο προσωπείο» όσους τόλμησαν να ασκήσουν κριτική στην απόφασή του ως προέδρου του δημοτικού συμβουλίου να ξοδέψει ο δήμος 12.000 ευρώ, σε μία εποχή που δεν έχει να αγοράσει ούτε λαμπτήρες για τον ηλεκτροφωτισμό, προκειμένου να προμηθευτούν οι δημοτικοί σύμβουλοι…. Tablets!!
Δεν θα πέσουμε στο επίπεδό του, ούτε στην πεζοδρομιακή γλώσσα που χρησιμοποιεί. Το τι συνέβη πραγματικά με το Κέντρο Υγείας, ας τα βρει με τον δήμαρχο και τους συναδέλφους του δημοτικούς συμβούλους. Κι αν επαίρεται ότι κατέθεσε στο δημοτικό συμβούλιο για το Κέντρο Υγείας ένα ψήφισμα τον Απρίλιο του 2011, δεν μπαίνει στον κόπο να μας πει τι έκανε για το θέμα αυτό στον ενάμιση χρόνο που πέρασε από τότε.
Δικαίωμά του να θέλει με τον τρόπο αυτό να προβάλει τις υπέρμετρες φιλοδοξίες του, αλλά και να υποδυθεί τον ρόλο του «μιντιάρχη» για τον οποίο κάποτε  διαρρήγνυε τα ιμάτιά του.
Όσο για τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιεί στον επίλογο της επιστολής του, πολύ γρήγορα θα αναγκαστεί να τους πάρει πίσω. Κι εμείς τότε θα του αφιερώσουμε το τραγούδι «μου χρωστάς δεν σου χρωστάω, έχε γεια σε χαιρετάω»

2 σχόλια:

  1. Ο κ. Στεφανίδης είναι αρχηγός μιας παράταξης ονομαζόμενης Μηχανιώνα Ευρωπαϊκή Πόλη.
    Αν θυμάμαι καλά στις τελευταίες δημοτικές εκλογές στον συνδυασμό του κ.Αλεξανδρή παρουσίαζε ότι συμμετείχε η παρούσα παράταξη με κάποιο αριθμό στελεχών και ότι εξέλεξε και μερικά από αυτά.
    Η δήλωση ανεξαρτητοποίησης του ήταν από το email της Ευρωπαϊκής Πόλης αλλά αυτή την φορά Θερμαϊκού και όχι Μηχανιώνας.
    Φυσικά τα υπόλοιπα στελέχη της παράταξης Ευρωπαϊκή πόλη δεν έχουν ανεξαρτητοποιηθεί, αυτό νομίζω ότι καταδεικνύει κάποια πράγματα.
    Επίσης οι απορίες μου είναι αν ο Συνδυασμός έχει συναντηθεί ποτέ και με ποια θέματα;
    Έχει κάνει κάποια παρέμβαση στα τοπικά δρώμενα ο συνδυασμός ή οι προσωπικές παρεμβάσεις του κ.Στεφανίδη παρουσιάζονται σαν συλλογικές;
    Πως άλλαξε όνομα ο συνδυασμός και ποιος το αποφάσισε μάλλον ο κ.Στεφανίδης από μόνος του;
    Θα ήθελα πάρα πολύ κάποιες απαντήσεις αλλά θεωρώ ότι είναι δεδομένες οι απαντήσεις, ελπίζω να διαψευστώ.
    Δυστυχώς νοιώθω προδομένος γιατί κάποια στιγμή τον πίστεψα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.