Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Κλειστοί θα μείνουν οι δήμοι και σήμερα Πέμπτη


Κλειστοί, θα μείνουν και σήμερα Πέμπτη, για δεύτερη κατά σειρά ημέρα, οι δήμοι όλης της χώρας, συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας που γίνονται σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις νέες περικοπές κατά 30% στους ήδη μειωμένους, περισσότερο από 60%, πόρους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 

Σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης έξω από το δημαρχείο Θερμαϊκού, Ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιάννης Αλεξανδρής, μιλώντας στους εργαζομένους, τόνισε με έμφαση τα κρίσιμα οικονομικά προβλήματα της Αυτοδιοίκησης, που οδηγούν τους Δήμους σε κατάρρευση. 
Επιπροσθέτως, επεσήμανε πως «η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει τεράστια συμβολή στην προσπάθεια της δημοσιονομικής προσαρμογής της χώρας μας, όμως, με τις νέες μειώσεις δεν θα μπορούμε, πλέον, να ανταποκριθούμε ούτε στις στοιχειώδεις υποχρεώσεις της, κυρίως, προς τους πολίτες και εσάς, τους εργαζόμενους». 
Κλείνοντας, εξήρε το έργο όλου του προσωπικού, που είναι κατά πολύ λιγότερο από άλλες χρονιές, και ζήτησε να συνεχισθεί η προσπάθειά του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.