Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Βιαστικοί υποψήφιοι δήμαρχοι !


Επιβεβαιώνοντας στην ουσία τα όσα γράψαμε σε δύο ρεπορτάζ σχετικά με τις πρώϊμες κινήσεις που άρχισαν από τώρα στο δήμο Θερμαϊκού, σχετικά με τις δημοτικές εκλογές του 2014, ο κ. Τατιανός Μάγγος, σε άρθρο του στο ενημερωτικό ηλεκτρονικό έντυπο “E-Delta”, αναφέρει μια νέα κίνηση παράγοντα που φιλοδοξεί να είναι υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού.

Χωρίς να αποκαλύπτει το όνομα του περί ου ο λόγος φιλόδοξου αυτού ατόμου, ο αρθρογράφος κάνει λόγο για «την εκδήλωση ενδιαφέροντος νέων υποψηφιοτήτων για το δημαρχιακό θώκο, με ανθρώπους με περγαμηνές και εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση να έχουν ήδη αρχίσει τις επαφές με πολλούς παράγοντες της περιοχής». Ενώ λίγο πιο κάτω κάνει λόγο για κάποιους νυν δημοτικούς συμβούλους, οι οποίοι, όπως ισχυρίζεται, «θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια μεγαλύτερη δημοτική κίνηση που ήδη δημιουργείται υπό την ηγεσία νέου προσώπου με μεγάλη εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση».
Ο αρθρογράφος επιτίθεται κατά του νυν δημάρχου Θερμαϊκού, για τον οποίο γράφει ότι «έχει πλέον “κουράσει” τους δημότες του κι αυτό το μήνυμα το έχουν πάρει οι σύμβουλοί του, αρκετοί από τους οποίους ήδη εκδηλώνουν ανοικτά την αντίθεσή τους με όσα γίνονται ή μάλλον δε γίνονται και είναι έτοιμοι να αλλάξουν στρατόπεδο».
Κι ακόμη, υποστηρίζει ότι «και η αντιπολίτευση όμως έχει τα ίδια προβλήματα».
Πάντως, όπως υπογραμμίζει: «Οι επόμενες δημοτικές εκλογές θα έχουν και ως κεντρικό άξονα τα έσοδα του δήμου και την αξιοποίηση κάθε δυναμικής για την παραγωγή πλούτου κι απασχόλησης. Όποιος κερδίσει αυτό το στοίχημα θα μείνει για πολλά, πολλά χρόνια δήμαρχος».
Περισσότερα για τις πρώϊμες κινήσεις που άρχισαν στο δήμο Θερμαϊκού σχετικά με τις δημοτικές εκλογές του Μαϊου του 2014, μπορείτε να διαβάσετε στα παρακάτω δημοσιεύματά μας: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.