Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Μία συγκινητική δωρεά του ΔΗΠΠΑΚΥΘ στο "Χαμόγελο του Παιδιού"


Με πολύ θερμά λόγια το «Χαμόγελο του παιδιού», σε επιστολή που απέστειλε στο εικαστικό εργαστήριο του ΔΗΠΠΑΚΥΘ του δήμου Θερμαϊκού, διατυπώνει θερμές ευχαριστίες για τη δωρεά 10 πινάκων ζωγραφικής για το «σπίτι» του οργανισμού στον Φοίνικα Καλαμαριάς, όπου φιλοξενούνται αυτή τη στιγμή 29 παιδιά.

Όπως αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού, «η κάθε προσφορά είναι για εμάς ένας μικρός θησαυρός που αξιοποιούμε με υπευθυνότητα και σεβασμό». Και συνεχίζει:  
«Χάρη σ΄εσάς, τους συμπαραστάτες μας από όλη την Ελλάδα, το «Χαμόγελο του παιδιού» έχει επιτύχει από το 1997 να παρέχει καθημερινά, πανελλαδικά, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, αποτελεσματικά και ποιοτικά υπηρεσίες σε παιδιά και οικογένειες που έχουν την οποιαδήποτε ανάγκη στη χώρα μας.
Παιδιά κακοποιημένα, παιδιά εγκαταλελειμμένα, παιδιά με προβλήματα υγείας, παιδιά κάτω από το όριο της φτώχειας, παιδιά θύματα εξαφάνισης, εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά, τα δικά μας παιδιά καθημερινά καλύπτονται άμεσα και αποτελεσματικά  μέσα από το ευρύ δίκτυο δράσεων και υπηρεσιών. Όλα αυτά τα χρόνια ενώσαμε μαζί τις δυνάμεις μας και τα καταφέραμε».
Δεν μπορούμε παρά να εξάρουμε αυτή την πρωτοβουλία, που μέσα στην λαίλαπα της κρίσης που βιώνουμε, αποτελεί όαση ελπίδας και ανθρωπιάς. Μπράβο παιδιά!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.