Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Δημοψήφισμα: Την Κυριακή 5 Ιουλίου «μιλάει» ο λαός!

Η Βουλή αποφάσισε: Την επόμενη Κυριακή, ο ελληνικός λαός αποφασίζει για το μέλλον των παιδιών του και το μέλλον των επόμενων γενεών. Αποφασίζει για την εθνική ανεξαρτησία, την εθνική κυριαρχία, το δικαίωμα η χώρα να αποφασίζει μόνη της για την δημοσιονομική πολιτική της, για τα ζητήματα της Υγείας, της Παιδείας, της κοινωνικής Πρόνοιας.

Τα ψευτοδιλήμματα «ευρώ ή δραχμή», «μέσα ή έξω από την Ε.Ε.», δεν πείθουν πλέον κανέναν.
Μέχρι σήμερα δεν μας ταΐζει κανένας, ούτε η γερμανοκρατούμενη Ευρώπη, ούτε το ΔΝΤ. Αντίθετα μας έχουν στραγγίξει οικονομικά και εξακολουθούν να επιθυμούν την αποστέωση μας.
Κάθε πολίτης πρέπει να αναλογιστεί το βάρος των ευθυνών του. Να πάρει ο καθένας ξεκάθαρη θέση χωρίς μετέωρες αοριστολογίες και μεσοβέζικες λύσεις.
Ή θα προστατεύσουμε ο καθένας από το δικό του μετερίζι τη χώρα των πατέρων μας και τον τόπο που θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας αξιοπρεπώς ή θα την εγκαταλείψουμε οριστικά και θα τη χαρίσουμε στους τοκογλύφους των Βρυξελλών δημιουργώντας ένα ακόμα προτεκτοράτο στη λεκάνη της Μεσογείου.
Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο από την παγκόσμια Ιστορία πως τίποτα δεν άλλαξε με την εθελοδουλία και με τα «ΝΑΙ».
Το ρολόι της Ιστορίας γύριζε με τα «ΟΧΙ» των λαών. Με τον πόνο, το αίμα και τα βάσανα των πολιτών.
Ο ελληνικός λαός στο πέρασμα της Ιστορίας απέδειξε ότι όχι μόνο ξέρει να λέει «ΟΧΙ», αλλά και να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων με το κεφάλι ψηλά.
Στις 25 Ιανουαρίου οι πολίτες ήξεραν τι έκαναν, όπως ξέρουν και τι θα κάνουν στις 5 Ιουλίου.
Ο ελληνικός λαός θα πει και πάλι περήφανα το ΟΧΙ που θα αλλάξει την ιστορία του έθνους μας...


Πηγή: Newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.