Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Επιδοτούμενο πρόγραμμα για άνεργους νέους ηλικίας 15-29 ετών

Επιδοτούμενο πρόγραμμα συμβουλευτικής, κατάρτισης και αυτοαπασχόλησης/επιχειρηματικότητας, θα υλοποιήσει το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ για άνεργους νέους ηλικίας 15 έως 29 ετών στο πλαίσιο του Προγράμματος «Υλοποίηση Ενεργειών που συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Προσαρμογής στην Παγκοσμιοποίηση (ΕΤΠ) EGF-NUTRIART», το οποίο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Προσαρμογής στην Παγκοσμιοποίηση.

Το πρόγραμμα υλοποιείται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και απευθύνεται σε νέους ηλικίας 15 έως 29 ετών, με προτεραιότητα σε:
·         μακροχρόνια ανέργους, κατόχους ή μη κάρτας ανεργίας
·         όσους δεν συμμετείχαν για διάστημα μεγαλύτερο των έξι μηνών σε πρόγραμμα κατάρτισης
·         όσους έχουν διακόψει την εκπαίδευσή τους

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να καταθέσουν Αίτηση με την ένδειξη: ΕΚΠΑ  (αυτοπροσώπως, μέσω ταχυδρομείου, ηλεκτρονικής αίτησης ή τηλεφωνικώς), στο Εξειδικευμένο Κέντρο Προώθησης στην Απασχόληση Θεσσαλονίκης, έχοντας λάβει υπόψη τον τόπο μόνιμης κατοικίας τους έως και την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015.
Σε περίπτωση ταχυδρομικής ή ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης οι ενδιαφερόμενοι καλούνται, πέραν από τα στοιχεία αποστολής,  να αναγράφουν την ένδειξη: «EGF-NUTRIART–ΕΚΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ».

Περισσότερες πληροφορίες και το έντυπο της αίτησης βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ http://www.inegsee.gr   και στην σελίδα του ΕΚΠΑ του ΙΝΕ ΓΣΕΕ http://www.ergasiaine.gr/ekpa στα Νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.