Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Κορυφώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις για τον Μακεδονικό Αγώνα

Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα, σήμερα Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017.

Σις 10:00 θα τελεστεί Επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας, χοροστατούντος του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης Άνθιμου. Θα ακολουθήσει ομιλία από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας ΑπόστολοΤζιτζικώστα.
Στις 11:00 θα τελεστεί Τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο του Γ΄ Σώματος Στρατού, από τους: Εκπρόσωπο του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης, Στρατηγό Διοικητή του Γ΄ Σώματος Στρατού,Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Συντονιστή Επιχειρήσεων Πυροσβεστικού Σώματος, Λιμενάρχη Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης και Εκπροσώπους Νομικών Προσώπων
Ανάλογες εκδηλώσεις με αυτές της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης πραγματοποιούνται και στις υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Στο Δήμο Θερμαϊκού

Στο δήμο Θερμαϊκού η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Επανομή και το πρόγραμμα προβλέπει: Ώρα 10:15, επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου Επανομής, ώρα 10:30, τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Μακεδονομάχου Γρηγορίου Δημόπουλου από τον Δήμαρχο Θερμαϊκού, Φορείς και Συλλόγους του Δήμου Θερμαϊκού, με χαιρετισμό του δημάρχου Γιάννη Μαυρομάτη και ομιλία του δημοσιογράφου, Νίκου Μέρτζου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.