Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Αντικαταστάθηκαν τα κουφώματα στο ΕΠΑΛ Επανομής

Aντικαταστάθηκαν τα κουφώματα του σχολικού συγκροτήματος ΕΠΑΛ Επανομής, καθώς αυτά ήταν παλαιού τύπου και σε συνδυασμό με τη φθορά που είχαν υποστεί, είχε ως αποτέλεσμα να δαπανώνται υπέρογκα ποσά τόσο για τη θέρμανση του σχολικού χώρου όσο και για την αποκατάσταση των προβλημάτων που δημιουργούνται από την υγρασία.

Η συνολική δαπάνη ανέρχεται σε 49.972,00 ευρώ (με ΦΠΑ) και βαρύνει τον προϋπολογισμό του δήμου Θερμαϊκού.
Η αντικατάσταση περιελάμβανε αποξήλωση των παλαιών κουφωμάτων, την προμήθεια νέων κουφωμάτων αλουμινίου χρώματος λευκού RAL και την τοποθέτηση και στερέωσή τους (50 τεμάχια ίδιου τύπου). Ο φεγγίτης φέρει υαλοπίνακες διπλής υάλωσης, που είναι διάφανοι, ενώ το κάτω μέρος του κουφώματος (παράθυρο) είναι συρόμενο και φέρει υαλοπίνακες διπλής ηχοθερμομονωτικής υάλωσης, ενεργειακά διάφανοι.
   Όλα τα κουφώματα έχουν όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα, όπως κλειδαριές για την ασφάλεια των κουφωμάτων, χερούλια, λάστιχα, βουρτσάκια, σιλικόνες κ.λ.π.

Με τα νέα κουφώματα, με τα οποία λύνεται ένα χρόνιο αίτημα του σχολικού συγκροτήματος ΕΠΑΛ Επανομής, θα επιτευχθούν συνθήκες θερμικής άνεσης αλλά και ασφάλειας για τους μαθητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.