Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Διανομή τροφίμων στο δήμο Θερμαϊκού από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ

Διανομή τροφίμων θα γίνει στο Δήμο Θερμαϊκού, στους ωφελούμενους του Προγράμματος Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) των οποίων οι αιτήσεις υπαγωγής και τροποποίησης έχουν εγκριθεί  μέχρι τις 30-9-2017 στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους» (ΤΕΒΑ/FEAD).

Η α’ φάση της  5ης κατά σειρά διανομής   θα πραγματοποιηθεί  στους Ν. Επιβάτες, στο χώρο του καταστήματος (πρ.Vitro Center) που βρίσκεται στο 21ο χλμ Λ. Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας , στάση ΟΑΣΘ «Ελβετία», σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.
-      Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017, ώρα από 10:30 π.μ. έως 13:00 μ.μ.
( ωφελούμενοι που το επώνυμο αρχίζει από Α έως Λ )
-      Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017, ώρα από 10:30 π.μ. έως 13:00 μ.μ.
( ωφελούμενοι που το επώνυμο αρχίζει από Μ έως Ω )
Τα προϊόντα που θα διανεμηθούν είναι ευπαθή και νωπά (πατάτες, κρεμμύδια, κολοκυθάκια, μελιτζάνες, κοτόπουλο), τα οποία οι δικαιούχοι πρέπει να παραλάβουν αυθημερόν.
Οι ωφελούμενοι του παραπάνω προγράμματος θα ειδοποιηθούν ατομικά με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο. Κατά την παραλαβή της αντίστοιχης ποσότητας θα πρέπει να προσκομίσουν το δελτίο ταυτότητας τους ή το διαβατήριό τους, το ΑΜΚΑ τους ή εξουσιοδότηση εφόσον παραλαμβάνει τρίτο πρόσωπο.
Επίσης θα πρέπει να ληφθεί ειδική μέριμνα για τη μεταφορά των προϊόντων ( καρότσι λαϊκής ) καθώς  για κάθε δικαιούχο η ποσότητα που θα διανεμηθεί είναι περίπου 20 κιλά.

Για τη β’ φάση της 5ης διανομής , που θα περιλαμβάνει είδη τροφίμων μακράς διάρκειας, θα υπάρξει νέα ανακοίνωση για τις ημέρες διανομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.