Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Νέο ιατρείο του Κ.Υ. Μηχανιώνας στο Αγγελοχώρι


Αυτή την Παρασκευή στις 6 το απόγευμα, γίνονται στο Αγγελοχώρι τα εγκαίνια ενός νέου ιατρείου που δημιουργήθηκε εκεί και θα λειτουργεί ως παράρτημα του Κέντρου Υγείας Μηχανιώνας, για την παροχή πρωτοβάθμιας περίθαλψης στο σύνολο του πληθυσμού της περιοχής του Αγγελοχωρίου και για όσους προσωρινά διαμένουν σ’ αυτήν.
Το ιατρείο που είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Δήμου Θερμαϊκού και του Διοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας – Θράκης κ. Στρ. Πλωμαρίτη, θα ανήκει στη δύναμη του Κέντρου Υγείας Μηχανιώνας και θα στεγάζεται σε δημοτικό κτήριο, δίπλα  στο ΚΑΠΗ Αγγελοχωρίου.
Το ιατρείο θα λειτουργεί αρχικά μια φορά την εβδομάδα, με έναν ιατρό και εφόσον αυξηθούν οι ανάγκες περίθαλψης και τα ραντεβού θα αυξηθούν τόσο οι ημέρες λειτουργίας όσο και το ιατρικό προσωπικό.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιάννης Μαυρομάτης, εξέφρασε  ευχαριστίες προς τον Διοικητή της 4ης Υγειον. Περιφέρειας Μακεδονίας – Θράκης, Στρατή Πλωμαρίτη,και τον Διευθυντή του Κ.Υ. Ν.Μηχανιώνας, Αθανάσιο Συμεωνίδη, για τις προσπάθειες και την ουσιαστική τους συμβολή στην  επιτυχία της ίδρυσης του νέου ιατρείου, όσο και για την πολύχρονη αγαστή συνεργασία τους σε θέματα που άπτονται της υγείας των πολιτών του Δήμου Θερμαϊκού και όχι μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.