Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Σήμερα και αύριο το Thessaloniki Sputnik Festival

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι διήμερες εκδηλώσεις με τίτλο «Thessaloniki Sputnik Festival», που οργανώνονται σήμερα και αύριο στον Κήπο των Εποχών, στη Νέα Παραλία από το περιοδικό «Sputnik».

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν σήμερα, Παρασκευή, στις 17.30, με εκδηλώσεις, με θέμα «Πως να φτιάξεις ένα κοινωνικό καταναλωτικό συνεταιρισμό» και «Από τη Φτερού στη Στρέλλα – Η «πορεία» του queer στο ελληνικό σινεμά». Ακολουθούν συναυλίες, σε δύο σκηνές με ρεμπέτικα, με τον Δημήτρη Μυστακίδη, τους EKMEK, τους Thebanksters Bandgr και Showbiz.
Αύριο Σάββατο 7 Οκτωβρίου, στις 16:00, διοργανώνεται workshop, με θέμα «Γεύσεις Ανατροπής από την Κουζίνα της Ετεροτοπία», και η εκδήλωση – συζήτηση «Νέα Γενιά & Πολιτισμός». Ο Λένιν, ο Λένον, οι διάσημοι & οι μαχητές”. Στις 20:00, στο ανοιχτό θέατρο του Κήπου των Εποχών θα έχει παράσταση Stand up Comedy με τους Andreas Paspatis&Cain και συναυλίες με τους Πλήρη ντάξει/pliri ntaxei, Βάσω Βασιλειάδου, Dynamind big band, The Coconaut Rockers, Ste & Northical Kako Synapantima soundystem και One Drop Forward.

Σε όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα λειτουργεί παιδότοπος, θα υπάρχουν καλλιτεχνικές εκθέσεις και παζάρι χειροποίητων δημιουργιών, second hand βιβλίων και δίσκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.