Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Αλλαγή φρουράς στην ΤΕΘ και εμμονή στον αποκλεισμό της «Συμπολιτείας»

Αλλαγή φρουράς στην Τουριστική Επιχείρηση Θερμαϊκού (ΤΕΘ Α.Ε.),, με τη «Συμπολιτεία Θερμαϊκού» να καταγγέλει για μία ακόμη φορά τη μικρόψυχη πολιτική που ακολουθεί στο θέμα της διοίκησης των δημοτικών επιχειρήσεων η δημοτική αρχή του κ. Μαυρομάτη.

Όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Θερμαϊκού, ο μέχρι τώρα πρόεδρος της ΤΕΘ, δημοτικός σύμβουλος Ιωσήφ Μισαλέμης, υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση αυτή, ενώ επίσης παραιτήθηκε από το διοικητικό συμβούλιο και ο γνωστός κοινωνικός παράγοντας της περιοχής, Δημήτρης Τσαουσίδης.
Ο κ.Μαυρομάτης, που ευχαρίστησε δημόσια τον κ. Μισαλέμη για «την συνεχή καθημερινή προσπάθεια που κατέβαλε στην ΤΕΘ», ανακοίνωσε την τοποθέτηση στη θέση του, του δημοτικού συμβούλου της παράταξής του, Γιώργου Μαντζανάρη και στη δεύτερη κενή θέση, του υποψηφίου με την παράταξή του στις δημοτικές εκλογές, επιχειρηματία Χρήστου Ρομπέση.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού» ψήφισαν ΛΕΥΚΟ για το θέμα των αλλαγών στην ΤΕΘ, με τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης να επισημαίνει ότι η δημοτική αρχή του κ.Μαυρομάτη, συνεχίζει εδώ και τρία και πλέον χρόνια τον αποκλεισμό της «Συμπολιτείας» από όλες τις δημοτικές επιχειρήσεις, δείχνοντας στην πράξη το πώς αντιλαμβάνεται την πολυφωνία, τον πλουραλισμό και την ισότιμη συμμετοχή όλων στο έργο του Δήμου. Πάντως, όπως εξήγησε, η ψήφος αυτή δεν έχει σχέση με την αλλαγή των συγκεκριμένων προσώπων αλλά με την αντιδημοκρατική μεθοδολογία της διοίκησης του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.