Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

«Λουκέτο» και από την Alpha Bank στη Νέα Μηχανιώνα!

Έρημο πλέον το κτήριο μετά το «λουκέτο» της Alpha Bank
Ένα ακόμα υποκατάστημα Τράπεζας στη Νέα Μηχανιώνα, έβαλε «λουκέτο» τις τελευταίες ημέρες, αναγκάζοντας τους πελάτες της και όλους τους άλλους συναλλασσόμενους να μεταβαίνουν στην Περαία, διανύοντας μία απόσταση 11+11=22 χιλιομέτρων για τη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών τους.

Πρόκειται για την Alpha Bank, που λειτουργούσε εδώ και πάρα πολλά χρόνια το υποκατάστημά της στη γωνία 25ης Μαρτίου-Μηχανιώνας 2, στη Νέα Μηχανιώνα και η οποία έκλεισε πλέον οριστικά, τοποθετώντας μία ξερή ανακοίνωση στο τζάμι της εισόδου, αναφέροντας ότι οι πελάτες της για να εξυπηρετούνται, θα πρέπει να μεταβαίνουν στην Περαία.
Σημειώνεται ότι πρόκειται για το δεύτερο υποκατάστημα τράπεζας, μετά την Εθνική, που κλείνει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ ακούγεται ότι το παράδειγμά τους θα ακολουθήσει σύντομα και μία ακόμη τράπεζα, προκαλώντας έτσι ερημοποίηση των τραπεζικών συναλλαγών στη Νέα Μηχανιώνα.

Αξιοσημείωτο επίσης είναι ότι ενώ συνεχίζεται αυτή η εξοργιστική διαρκής υποβάθμιση της Νέας Μηχανιώνας και των κατοίκων της, δεν φαίνεται να υπάρχει καμία απολύτως αντίδραση από τους φορείς της πόλης (δήμο Θερμαϊκού, Τοπικό Συμβούλιο Ν.Μηχανιώνας, σωματεία, συλλόγους κλπ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.