Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Προσλήψεις προσωπικού από Δήμους της Θεσσαλονίκης

Την πρόσληψη προσωπικού με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου, ανακοίνωσαν φορείς και δημοτικές επιχειρήσεις Δήμων του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα:

■ H δημοτική κοινωφελής επιχείρηση πολιτισμού, περιβάλλοντος και αθλητισμού Θέρμης ανακοινώνει την πρόσληψη ωρομίσθιου καλλιτεχνικού – διδακτικού προσωπικού για την λειτουργία της Σχολής Χορού του Κέντρου Πολιτισμού Τριαδίου καθώς και των τμημάτων χορού των Κέντρων Πολιτισμού της Επιχείρησης κατά τη διδακτική περίοδο 2017–2018, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους, συνολικού αριθμού δύο ατόμων για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών. Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν την σχετική προκήρυξη στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Δημοτικής Επιχείρησης www.deppath.gr ή να την παραλάβουν από τα γραφεία της Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ. (Δ/νση: Καραολή -Δημητρίου & Καπετάν Χάψα, τηλ. 2310.463423) καθημερινά Δευτέρα-Παρασκευή και ώρες από 09.00π.μ. έως 14.00 μ.μ.
■ Το δημοτικό βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης «Ο Άγιος Στυλιανός» ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά οκτώ ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δημοτικού Βρεφοκομείου Θεσσαλονίκης που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δημοτικό Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ», 28ης Οκτωβρίου 99, Τ.Κ. 54642, Θεσσαλονίκη, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διοικητικού – Οικονομικού, υπόψη κας. Ελένης Λάττα (τηλ. επικοινωνίας: 2310911600, εσωτ. 25).
■Την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών για χρονικό διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και έως δύο μήνες με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως το τέλος του έργου, ανακοίνωσε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ουτσκούνη και Ρεγκούκου, Κιλκίς, απευθύνοντάς την στην Γραμματεία υπόψιν κ. Γεωργίου Φλώρου (τηλ. επικοινωνίας: 2310801402 -2341022477).
■ H δημοτική κοινωφελής επιχείρηση πολιτισμού, περιβάλλοντος και αθλητισμού Θέρμης ανακοινώνει την πρόσληψη ωρομίσθιου καλλιτεχνικού – διδακτικού προσωπικού για την λειτουργία των τμημάτων Εικαστικών στις Δομές ΚΔΑΠ που λειτουργεί η Επιχείρηση, κατά τη διδακτική περίοδο 2017–2018, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικού αριθμού ενός ατόμου για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών. Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν την σχετική προ- κήρυξη στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Δημοτικής Επιχείρησης www.deppath.gr ή να την παραλάβουν από τα γραφεία της Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ. (Δ/νση: Καραολή -Δημητρίου & Καπετάν Χάψα, τηλ. 2310.463423) καθημερινά Δευτέρα-Παρασκευή και ώρες από 09.00π.μ. έως 14.00 μ.μ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.