Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Πάρτι εν πλω στο Θερμαϊκό

Με καλοκαιρινή διάθεση η Θεσσαλονίκη-Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014 διοργανώνει σήμερα Πέμπτη 3 Ιουλίου το Cruzeria Fest, ένα πάρτι εν πλώ στον Θερμαϊκό με βόλτες, dj και συναυλίες. Στην παραλία Λευκού Πύργου, στο πλωτό bar Arabella, τις μουσικές θα επιμελείται για όσο το καράβι είναι δεμένο ο dj Manolo.

Κατά τις απογευματινές ώρες το καράβι θα υποδεχτεί ομάδες εφήβων και νέων με αναπηρία. Οι βόλτες της Arabella στις 6.30μμ και στις 8μμ, θα είναι αφιερωμένες σε αυτά τα παιδιά, ώστε να απολαύσουν μια βόλτα στο Θερμαϊκό και μια άλλη όψη της πόλης.
Σε συνεργασία με φορείς όπως ο Σύλλογος Οικογενειών για την Ψυχική Υγεία Θεσσαλονίκης, ο Σύλλογος Παιδιών με σύνδρομο Down, ο σύλλογος ΑΜΕΑ «Δράση για το κάτι Άλλο», αλλά και σχολεία με παιδιά και εφήβους με κινητικές και νοητικές αναπηρίες, η Θεσσαλονίκη-Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014 καλύπτοντας κάθε έξοδο που θα προκύψει (δωρεάν ροφήματα και αναψυκτικά), δίνει σε αυτά τα παιδιά τη δυνατότητα ψυχαγωγίας και διασκέδασης σε ένα απόλυτα ασφαλές και προσπελάσιμο περιβάλλον.
Με ελεύθερη είσοδο ξεκινούν στις 11 μ.μ. οι συναυλίες με τους Meanwhile in Mexico και συνεχίζουν με τους the Shockins στις 00.30 π.μ. και τους Kako Synapantima soundsystem στις 02.00 π.μ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.