Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Δρομολόγια Εξπρές του ΟΑΣΘ προς τις ακτές Θερμαϊκού

Τη δρομολόγηση λεωφορείων Εξπρές προς τις παραλίες του δήμου Θερμαϊκού, άρχισε και φέτος ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης για τη διευκόλυνση των λουόμενων. Οι δύο λεωφορειακές γραμμές θα ξεκινούν από το Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό και θα έρχονται η μία στην Επανομή και η άλλη στη Νέα Μηχανιώνα. Η δρομολόγηση των λεωφορείων Εξπρές θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Η σχετική ανακοίνωση του ΟΑΣΘ με περισσότερες λεπτομέρειες, έχει ως εξής:
Από την Τρίτη 1.7.2014 έως και την Κυριακή 31.8.2014, θα λειτουργήσουν οι δύο (2) λεωφορειακές γραμμές – ΕΞΠΡΕΣ – εξυπηρέτησης, προς τις παραλίες της Επανομής και της Μηχανιώνας, οι οποίες θα έχουν την αφετηρία επί της οδού Μοναστηρίου 61, με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

 Λεωφορειακή γραμμή Νο70 «Ν.Σ. Σταθμός – Επανομή"
Διαδρομή
Μετάβαση από το Ν.Σ. Σταθμό (αφετηρία επί της Μοναστηρίου 61) και διέλευση από Μοναστηρίου – Πλατεία Δημοκρατίας – Εγνατία – Εθνικής Αμύνης – Μεγάλου Αλεξάνδρου – Γεωργίου Παπανδρέου – Ανδριανουπόλεως – Βενιζέλου – Εθνικής Αντίστασης – Λεωφ. Γεωργικής Σχολής, κ.λπ., όπως στις διαδρομές μετάβασης προς Παραλία και Πάλιουρα της λεωφορειακής γραμμής Νο69 ¨Α.Σ. ΙΚΕΑ – Επανομή¨. Επιστροφή μέχρι Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής όπως στις διαδρομές επιστροφής από Παραλία και Πάλιουρα της λεωφορειακής γραμμής Νο69 και στη συνέχεια διέλευση από Εθνικής Αντίστασης – Βασιλίσσης Όλγας – Βασιλέως Γεωργίου – Μανόλη Ανδρόνικου – Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ. – Τσιμισκή – Πολυτεχνείου – Αναγεννήσεως – Μοναστηρίου – Αγ. Πάντων  – Ν.Σ.Σ. (αποβίβαση επιβατών εντός του σταθμού μετεπιβίβασης και από εκεί Κ.Π. έως την αφετηρία επί της Μοναστηρίου 61).
Στάσεις
Τα λεωφορεία της γραμμής Νο70, κατά τη μετάβαση προς τις παραλίες της Επανομής, μόνο θα επιβιβάζουν επιβάτες, από όλες τις υφιστάμενες επί της διαδρομής στάσεις, ενώ η αποβίβαση των επιβατών θα γίνεται, από το κέντρο της Επανομής και μέχρι τα δύο τέρματα (Παραλίας και Πάλιουρα) σε όλες τις υπάρχουσες στάσεις. Κατά την επιστροφή, τα λεωφορεία θα επιβιβάζουν επιβάτες μέχρι το κέντρο της Επανομής και στη συνέχεια του δρομολογίου, μέχρι το Ν.Σ. Σταθμό, μόνο θα αποβιβάζουν επιβάτες, σε όλες τις υφιστάμενες επί της διαδρομής στάσεις.

Λεωφορειακή γραμμή Νο71 «Ν.Σ. Σταθμός – Μηχανιώνα»
Διαδρομή
Μετάβαση από το Ν.Σ. Σταθμό (αφετηρία επί της Μοναστηρίου 61) και διέλευση από Μοναστηρίου – Πλατεία Δημοκρατίας – Εγνατία – Εθνικής Αμύνης – Μεγάλου Αλεξάνδρου – Γεωργίου Παπανδρέου – Ανδριανουπόλεως – Βενιζέλου – Εθνικής Αντίστασης – Λεωφ. Γεωργικής Σχολής, κ.λπ. όπως στις διαδρομές μετάβασης μέσω Κερασιάς και Αγγελοχωρίου της λεωφορειακής γραμμής  Νο72 ¨Α.Σ. ΙΚΕΑ – Μηχανιώνα¨.
Επιστροφή μέχρι τη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής όπως στις διαδρομές επιστροφής μέσω Κερασιάς και Αγγελοχωρίου της λεωφορειακής γραμμής Νο72 και στη συνέχεια διέλευση από Εθνικής Αντίστασης – Βασιλίσσης Όλγας – Βασιλέως Γεωργίου – Μανόλη Ανδρόνικου – Αγγελάκη – Εγνατία – Πλατεία Δημοκρατίας – Μοναστηρίου – Ν.Σ. Σταθμός (αποβίβαση επιβατών εντός του σταθμού μετεπιβίβασης και από εκεί Κ.Π. έως την αφετηρία επί της Μοναστηρίου 61).
 Στάσεις
Τα λεωφορεία της γραμμής Νο71, κατά τη μετάβαση προς τις παραλίες της Μηχανιώνας μόνο θα επιβιβάζουν επιβάτες, από όλες τις υφιστάμενες επί της διαδρομής στάσεις, ενώ η αποβίβαση των επιβατών θα γίνεται από την Παραλία της Περαίας και μέχρι το τέρμα και για τα δύο δρομολόγια μέσω Κερασιάς και Αγγελοχωρίου.

Κατά την επιστροφή, τα λεωφορεία θα επιβιβάζουν επιβάτες μέχρι την Παραλία της Περαίας και για τα δύο δρομολόγια, μέσω Κερασιάς και Αγγελοχωρίου και στη συνέχεια του δρομολογίου, μέχρι το Ν.Σ. Σταθμό, μόνο θα αποβιβάζουν επιβάτες, σε όλες τις υφιστάμενες επί της διαδρομής στάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.