Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

«Κατασκεύασμα για να ρίξουν τον Καραμανλή το Βατοπέδι»

Η σκευωρία κατέρρευσε και ο Καραμανλής δικαιώθηκε τονίζει ο βουλευτής Β΄ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Σάββας Αναστασιάδης, μετά την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, που απέρριψε την αγωγή του Δημοσίου για την πολύκροτη υπόθεση του Βατοπεδίου.

Κατασκεύασμα σκευωριών, συκοφαντιών και συμφερόντων, με μόνο στόχο και σκοπό να πλήξουν και να ρίξουν τον Κ. Καραμανλή και την κυβέρνησή του χαρακτηρίζει ο βουλευτής της ΝΔ Β΄ Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης την υπόθεση Βατοπεδίου, μετά την δικαστική απόφαση.

«Από το έτος 2008 όταν η υπόθεση Βατοπεδίου άρχισε να παρουσιάζεται ως μέγα σκάνδαλο αλλά και στη συνέχεια ως μέλος της εξεταστικής επιτροπής, το 2010, ήμουν από τους λίγους που δημόσια υπεράσπιζαν την άποψη ότι, το υποτιθέμενο σκάνδαλο Βατοπεδίου ήταν ένα κατασκεύασμα σκευωριών, συκοφαντιών και συμφερόντων, με μόνο στόχο και σκοπό να πλήξουν και να ρίξουν τον Κ. Καραμανλή και την κυβέρνησή του και τα κατάφεραν τότε» σημειώνει σε ανακοίνωσή του.

Όπως αναφέρει, «σήμερα, μετά και την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, που απέρριψε την αγωγή του Δημοσίου και δέχεται την νομιμότητα των ανταλλαγών, η σκευωρία, βέβαια, κατέρρευσε, ο Καραμανλής δικαιώθηκε, η Πατρίδα όμως και ο λαός πλήρωσε και θα πληρώνει για πολλά χρόνια τις συνέπειες της σκευωρίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.