Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Αγγελοχώρι: Και τότε ήρθε η ........ διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος!

Όλα εξελίσσονταν πολύ καλά, το βράδυ της Πέμπτης, στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου Αγγελοχωρίου, κατά την έναρξη των τετραήμερων εκδηλώσεων που οργανώνει ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αγγελοχωρίου «Ο Φάρος».  Καλό πρόγραμμα από τα παιδικά και νεανικά χορευτικά συγκροτήματα που μετείχαν, ενθουσιασμός πολύς, μπύρες και ρετσίνες από τους θεατές, όλα μελετημένα στην εντέλεια από τον πρόεδρο του συλλόγου, τον Γιώργο Καράμπαλη. Και τότε…. ήρθε το σκοτάδι.

Η διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος από τη ΔΕΗ, ήρθε την ώρα που στη σκηνή ήταν ένα  συγκρότημα σύγχρονων χορών. Όπως είναι φυσικό, το πρόγραμμα σταμάτησε, ο κόσμος προσπαθούσε με αναπτήρες και το φως των κινητών τηλεφώνων να βρει τρόπο ώστε να απομακρυνθεί από το χώρο και ο Γιώργος Καράμπαλης, επιστρατεύοντας όλη τη δύναμη της φωνής του προσπαθούσε να εξηγήσει ότι η διακοπή προήλθε από τη ΔΕΗ και όχι από τους διοργανωτές, ζητώντας παράλληλα συγνώμη για την ταλαιπωρία.
Παρά αυτή την ολιγόωρη αναστάτωση, το πρόγραμμα εκδηλώσεων του «Φάρου» Αγγελοχωρίου συνεχίζεται ακάθεκτο και σήμερα Παρασκευή θα υπάρχει παραδοσιακή βραδιά με χορευτικά τμήματα παραδοσιακών χορών από τους πολιτιστικούς συλλόγους Μεσημερίου, Επανομής, Πλατάνου Ημαθίας, Κουφαλίων, Περαίας, Αγίας Τριάδας και τον Πολιτιστικό  Σύλλογο Αγγελοχωρίου.
Αύριο Σάββατο, είναι προγραμματισμένη λαϊκή βραδιά αφιερωμένη στη διασκέδαση με καλή ζωντανή μουσική  για καλοκαιρινό ξεφάντωμα.
Τέλος την Κυριακή οι εκδηλώσεις θα κλείσουν με αφιέρωμα στο ελληνικό τραγούδι.

Όσοι βρεθούν στις εκδηλώσεις του Αγγελοχωρίου αυτές τις μέρες, να είναι σίγουροι ότι δεν θα χάσουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.