Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Ελπίδες για ανοδική χρονιά στον "Ποσειδώνα" Μηχανιώνας

Τη Δευτέρα 4 Αυγούστου αρχίζει η νέα ποδοσφαιρική χρονιά για τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας και η διοίκηση της ομάδας καλεί όλους τους παίκτες του ανδρικού τμήματος να βρίσκονται στις 17:30 μ.μ. στο γήπεδο για την έναρξη. Παράλληλα την ίδια μέρα, θα γίνουν εργομετρικές εξετάσεις σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας από τον γιατρό κ.Σπύρο Κέλλη.

Το τελευταίο διάστημα ο Ποσειδώνας προχώρησε σε τρεις σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυσή του, προκειμένου να επιτύχει μία ανοδική πορεία στην ποδοσφαιρική χρονιά που αρχίζει σύντομα.
Προς το σκοπό αυτό απέκτησε τον έμπειρο τερματοφύλακα Κώστα Ταραλίδη από τον ΑΟ Καρδίας και τον 21χρονο αριστερό χαφ Βασίλη Βλαχογιώργο από την ΑΠΕΛ Λαγκαδά. Ενώ τις τελευταίες ημέρες προχώρησε και στην μεταγραφή του Δημήτρη Καρδαμήλα από τον Ερμή Μηχανιώνας.
Λίγο νωρίτερα, την τεχνική ηγεσία του Α.Σ. Ποσειδώνα Μηχανιώνας ανέλαβε και επίσημα ο Βασίλης Μιχαηλίδης για την φετινή σεζόν, ο οποίος μετά από οκτώ συναπτά έτη στον Ορφέα Σουρωτής, πλέον κάνει το επόμενο… βήμα στην προπονητική του καριέρα. Όπως δήλωσε ο ίδιος γι την ένταξή του στο δυναμικό του «Ποσειδώνα»:

«Ήρθα σε έναν σύλλογο με υψηλό επίπεδο οργάνωσης και "όραμα" για το μέλλον! Φέτος γίνεται μία νέα αρχή στη Μηχανιώνα και πιστεύω ότι θα πρωταγωνιστήσουμε. Βλέπω να υπάρχουν προοπτικές για να φτάσουμε ψηλά, αλλά θέλει υπομονή και σκληρή δουλειά από όλους μας, για να πετύχουμε τους στόχους μας!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.