Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Τα σπίτια που πουλάει ο Ψωμιάδης λόγω χρεών

Τα οικονομικά προβλήματα και οι αυξημένες υποχρεώσεις προς τις τράπεζες που επικαλείται, τον αναγκάζουν όπως λέει, να βάλει πωλητήριο σε σπίτια, οικόπεδα και καταστήματα που έχει στην κατοχή του. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη που δηλώνει πνιγμένος στα χρέη. Έτσι αποφάσισε να... πουλήσει όπως είναι επιπλωμένα σπίτια σε τιμή ευκαιρία. 

Πρόκειται για ένα ρετιρέ διαμέρισμα στην πλατεία Αριστοτέλους, του οποίου μέχρι χθες η αξία του ήταν 1,5εκ.€ όπως λέει ο ιδιοκτήτης του, με εκπληκτική και ανεμπόδιστη θέα στην πόλη και στη θάλασσα.
Στη σχετική λίστα του κυρίου Ψωμιάδη υπάρχουν  σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής», δύο οικόπεδα σε προνομιακές περιοχές, ένα στο Πανόραμα και ένα δεύτερο στο Ρύσιο, στα ανατολικά της πόλης. Εκτός από τα παραπάνω, περιλαμβάνονται και ένα οικόπεδο στον Εύοσμο στα δυτικά, καθώς και δύο ισόγεια καταστήματα με πατάρι και υπόγειο στην οικοδομή-στρατηγείο στο κέντρο της αγοράς στην οδό Φαγγίνη και Βασιλέως Ηρακλείου.
Εκεί όπου ο Παναγιώτης Ψωμιάδης διατηρεί και τα γραφεία του κόμματός του (Πατρίδα) ενώ διαθέτει και άλλα διαμερίσματα τα οποία νοικιάζει. Στα παραπάνω πρέπει να προστεθούν και άλλα ακίνητα της οικογένειας στη Χαλκιδική και στη Θεσσαλονίκη
''Το διαμέρισμα στην πλατεία Αριστοτέλους είχε το 2009 αξία 1,5 εκατ. ευρώ. Εγώ ζητάω 500.000 ευρώ. Όταν όμως έρχεται ο αγοραστής και μου δίνει 200.000, νομίζω ότι προτιμότερο είναι να μπεις φυλακή παρά να δώσεις μια περιουσία. Γιατί ναι μεν να το σκοτώσεις, αλλά εξαρτάται πώς το σκοτώνεις. Όταν από 1,5 εκατ. το δίνεις 500.000 ευρώ, σκότωμα είναι» λέει ο κύριος Ψωμιάδης.
Ερωτήματα πάντως προκαλεί το γεγονός ότι έβαλε αγγελία για τόσα ακίνητα, όταν μπορεί να πιάσει μόνο με ένα από αυτά τα 400.000 ευρώ που λέει ότι χρωστάει στις τράπεζες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.