Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Ολοκληρώνονται οι εκδηλώσεις στο κάμπινγκ Αγίας Τριάδας

Ολοκληρώνονται σήμερα το βράδυ με μεγάλη συναυλία,  οι διήμερες εκδηλώσεις στο κάμπινγκ Αγίας Τριάδας κατά του ξεπουλήματος της δημόσιας και δημοτικής περιουσίας από το ΤΑΙΠΕΔ. Στις 9 μμ θα πραγματοποιηθεί λαϊκή συναυλία με την Φωτεινή Βελεσιώτου, Λιζέτα Καλημέρη, Σοφία Νάτσιου και Οδυσσέα Μαυρομάτη.

Το βράδυ του Σαββάτου οι εκατοντάδες πολίτες που πήραν μέρος στην εκδήλωση, έζησαν μία εκπληκτική βραδιά, καθώς θαύμασαν την απαράμιλλη ομορφιά του χώρου του κάμπινγκ, κολύμπησαν, χάρηκαν το μοναδικό ηλιοβασίλεμα και στο τέλος τραγούδησαν με το μουσικό συγκρότημα "Ταγαρνιώνα".

Το τραγούδι κι ο χορός που στήθηκε κράτησε μέχρι πολύ αργά τη νύχτα.
Είχαν προηγηθεί χαιρετισμοί από τον επικεφαλής της Συμπολιτείας Θερμαϊκού κ. Σπύρο Κουζινόπουλο, την βουλευτή του Σύριζα κ. Λίτσα Αμμανατίδου και της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού που αποκάλυψαν τη μεθόδευση που ακολουθείται για την εκποίηση από το ΤΑΙΠΕΔ του καλύτερου ίσως «φιλέτου» του δήμου Θερμαϊκού. Ένα κάμπινγκ που θα μπορούσε, εφόσον παραχωρηθεί στο δήμο Θερμαϊκού, να λειτουργήσει ως κερδοφόρα τουριστική επιχείρηση,  διατηρώντας την πανέμορφη οικολογική του ταυτότητα και αποφεύγοντας την τσιμεντοποίηση.
Είναι αξιοσημείωτη η υποδειγματική συμπεριφορά των επισκεπτών του κάμπινγκ, που επέδειξαν άψογη στάση  στο θέμα της καθαριότητας. Καθώς το πρωί της Κυριακής, βρήκε τον χώρο πεντακάθαρο. Τα απορρίμματα καταχωρημένα σε ξεχωριστές σακούλες θα προωθηθούν στους κάδους και στην ανακύκλωση.

Με στοιχεία και φωτογραφίες από τον Ακτιβιστή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.