Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Διαδήλωση στην Επανομή για το δρόμο-καρμανιόλα

Τρικ που διανέμουν στους οδηγούς μέλη της Κϊνησης Πολιτών Επανομής
Διαδήλωση, οργανώνουν το Σάββατο, στις 10:30 το πρωί, στα πάρκινγκ του Μασούτη και του LIDL, πολίτες της Επανομής, με πρωτοβουλία της Κϊνησης Πολιτών Επανομής, ενημερώνοντας παράλληλα οδηγούς και επισκέπτες, καλώντας τους μαζί στο δίκαιο αίτημα να σταματήσει η αιματοχυσία και η απραξία των υπευθύνων στο δρόμο-καρμανιόλα Επανομής-Πλαγιαρίου.

Τα τελευταία χρόνια, έχουν σημειωθεί στο δρόμο αυτό επτά θανατηφόρα δυστυχήματα, καθώς επίσης πλήθος άλλων με ελαφρά τραυματίες και υλικές ζημίες, ενώ παραλίγο ατυχήματα υπάρχουν σχεδόν σε καθημερινή βάση.
Πρόκειται στην κυριολεξία για ένα δρόμο ποτισμένο με αίμα και οι9 λόγοι είναι πολλοί: Έλλειψη σήμανσης, απουσία σηματοδότησης και κυρίως οι παράνομες αναστροφές και οι παραβιάσεις του ορίου ταχύτητας.
Όπως αναφέρει η Κίνηση Πολιτών Επανομής, πέντε χρόνια τώρα οι αρχές του τόπου, τοπικές και περιφερειακές, δεν μπόρεσαν να μελετήσουν το πρόβλημα και να δώσιουν μία λύση. Μετά τον πρόσφατο χαμό ενός Επανομίτη νέου, η Περιφέρεια πήγε μεν στην Επανομή γιας αυτοψία, αλλά εδώ και ένα μήνα δεν είπε κανείς στους κατοίκους για το τι προτίθεται να κάνει προκειμένου να δοθεί κάποια λύση.

«Δεν θα περιμένουμε άλλο για να έρθει η δική μας, η δική σας σειρά, για να χυθεί κι΄άλλο αίμα. Θέλουμε λύση άμεση, οριστική, προΪόν επιστημονικής μελέτης. Όχι άλλες λύσεις προσψωρινές του «ποδαριού», καταλήγει η ανακοίνωση της Κϊνησης Πολιτών Επανομής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.