Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Ράφτινγκ στο … Θερμαϊκό με την Κατερίνα Μάρκου!

Ο φίλος που μου τηλεφώνησε το μεσημέρι ήταν φαίνεται πολύ χολωμένος:
-Άκουσες τα νέα για την αποχώρηση της Κατερίνας Μάρκου από τη ΔΗΜΑΡ;
-Ναι, πληροφορήθηκα τη σχετική είδηση.
-Μήπως γνωρίζεις σε ποια εκλογική περιφέρεια ήταν βουλευτής αυτή η κυρία;
-Ναι ξέρω ότι είναι βουλευτής Β΄Θεσσαλονίκης.
-Μήπως έχεις υπόψη σου πόσες φορές επισκέφθηκε την εκλογική της περιφέρεια;

Είναι αλήθεια ότι στο σημείο αυτό ο φίλος με έπιασε αδιάβαστο. Πολύ περισσότερο, με αιφνιδίασε όταν έσπευσε να με πληροφορήσει ότι στο δήμο Θερμαϊκού, που είναι εκλογική της περιφέρεια, ήρθε αυτά τα δύο χρόνια που ήταν βουλευτής της ΔΗΜΑΡ μόνο μία φορά. Κι εκείνη τη μία φορά, προκάλεσε τέτοια αναστάτωση, που ακόμα το φυσάνε και δεν κρυώνει όσοι είχαν την τύχη να συναντηθούν μαζί της.
Έσπευσα να του δηλώσω ότι είμαι εξαιρετικά δύσπιστος στα όσα λέει, καθώς μόνο ως υπερβολές ακούγονται όλα αυτά
-Αν ενδιαφέρεσαι, ρώτα τον δήμαρχο Θερμαϊκού Γιάννη Αλεξανδρή να σου πει τα καθέκαστα. Ο οποίος είναι ακόμη «αρπαγμένος» μαζί της. Καθώς, όταν τον επισκέφθηκε στο Δημαρχείο, άλλα της είπε για το Κέντρο Υγείας της Μηχανιώνας και άλλα μετέφερε αυτή σε όσους συνάντησε στη συνέχεια. Με συνέπεια να προκύψει… «μύλος» από τα λεγόμενά της.
Έκλεισα το τηλέφωνο αρκετά προβληματισμένος. «Δες τι μαθαίνει κανείς μετά από μία αποχώρηση», σκέφθηκα. Ιδιαίτερα μετά από μία αποχώρηση που την πήρε το …. Ποτάμι, όπως ακούγεται. Ίσως όμως τότε να βλέπουμε συχνότερα στην περιοχή μας την κ.Μάρκου. Όχι φυσικά για να κάνει ράφτινγκ στα τρικυμισμένα νερά του Θερμαϊκού….
Σ.Κ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.