Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Με ρυθμό χελώνας τα έργα στην 25ης Μαρτίου

«Οι εργασίες ανακατασκευής της οδού 25ης Μαρτίου της Νέας Μηχανιώνας, από το Δασαρχείο έως τα κοιμητήρια, θα αρχίσουν στις 28 Μαϊου και θα διαρκέσουν δύο εβδομάδες», είχε ανακοινώσει η αντιδημαρχία τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Θερμαϊκού. Ήδη μπήκαμε στην τρίτη εβδομάδα και με τους ρυθμούς χελώνας που ακολουθούνται, είναι αμφίβολο εάν ο δρόμος θα τελειώσει σε… τρεις μήνες.
Ο δρόμος εξακολουθεί να μοιάζει με νταμάρι, με συνέπεια τη φοβερή ταλαιπωρία των οδηγών αυτοκινήτων οι οποίοι για να μπουν ή να βγουν από τη Ν.Μηχανιώνα, αναγκάζονται να ακολουθούν μία δαιδαλώδη διαδρομή χωρίς οδοσήμανση αλλά και μέσα από χωματόδρομους σε κάποιες περιπτώσεις.
Κι όλα αυτά διότι εκτός από τις πρώτες ημέρες που έγινε η αποξήλωση του παλιού οδοστρώματος, έκτοτε εργάζονται 2-3 άτομα όλο κι όλο στην κατασκευή των κρασπέδων και των ρείθρων πεζοδρομίου.  Φαίνεται ότι η αντιδημαρχία τεχνικών υπηρεσιών μετά την δημοπράτηση του έργου, το άφησε αυτό να μπει στον… αυτόματο πιλότο, χωρίς κανένα έλεγχο για την σωστή -και μέσα στα χρονικά πλαίσια που ορίστηκαν- κατασκευή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.