Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Σοκ: Ένας ακόμη συνταξιούχος αυτοκτόνησε λόγω κρίσης

Φτάνοντας σε απόγνωση ένας ακόμη συνταξιούχος, αυτοκτόνησε το πρωί της Τρίτης, καθώς είχε φτάσει σε αδιέξοδο και δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στα προβλήματα της κρίσης, αλλά και από πανικό για τα νέα ληστρικά φορολογικά μέτρα.
Ο αυτόχειρας, ένας 77χρονος πολιτικός μηχανικός, αυτοπυροβολήθηκε με την καραμπίνα του έξω απ' το σπίτι του, στη συμβολή των οδών Παναγίας Ελευθερώτριας και Χειμάρας, στην Κηφισιά.
Ο συνταξιούχος βγήκε από το σπίτι του γύρω στις 5.30 τα ξημερώματα της Τρίτης, στήριξε το κυνηγετικό του όπλο στο έδαφος και αυτοπυροβολήθηκε.
Οι γείτονες ξύπνησαν από τον πυροβολισμό και βρήκαν το θύμα, που φαίνεται πως υπέκυψε αμέσως στα τραύματά του, πεσμένο σε μια λίμνη αίματος στον δρόμο.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο αυτόχειρας, που ήταν πατέρας δύο παιδιών, είχε φτάσει σε αδιέξοδο λόγω χρεών και τρόμαζε μπροστά στο ενδεχόμενο να αυξηθεί κι άλλο η φορολογία.
Σε σημείωμα που – σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες – άφησε αναφέρονται τα αίτια που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα, αλλά και συμβουλές προς τους οικείους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.