Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Αντιδράσεις για την απόφαση προμήθειας των i-pands

Το δημοτικό συμβούλιο Θερμαϊκού αποφάσισε, λέει, να διατεθεί ποσό της τάξης των 12.000 ευρώ, προκειμένου να αγοραστούν i-pands, ώστε οι δημοτικοί μας σύμβουλοι να μην διαβάζουν τα θέματα που απασχολούν τον δήμο σε χαρτί, αλλά ηλεκτρονικά. Κι εμείς που πιστέψαμε όταν αρχικά είχαμε πληροφορηθεί τη σχετική είδηση, ότι η επιβάρυνση δεν θα είναι για τον δήμο, αλλά για τον κάθε σύμβουλο ξεχωριστά, ενδεχομένως και με παρακράτηση από την αποζημίωση που λαμβάνουν για τη συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις.
Σε μία εποχή που ο δήμος Θερμαϊκού διακηρύσσει σε όλους τους τόνους ότι βρίσκεται στα πρόθυρα του «κραχ» και ότι δεν έχει χρήματα ώστε να αλλαχτούν οι καμένες λάμπες για τον δημοτικό φωτισμό, ή πάλι όταν δεν έχει 500 ευρώ για την επισκευή του μηχανήματος καθαρισμού παραλιών σε έναν κατ΄ εξοχήν τουριστικό δήμο, ακούγεται αρκετά άσχημα αυτή η δαπάνη.
Μήπως η διοίκηση του δήμου και το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου θα έπρεπε να αφήσουν την υλοποίηση της απόφασης για αργότερα, για καιρούς λιγότερο χαλεπούς;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.