Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Ο. Ρεχάγκελ: "Μην υποτιμάτε την Εθνική Ελλάδος"

Ο πρώην Ομοσπονδιακός προπονητής Όττο Ρεχάγκελ, δήλωσε στην γερμανική εφημερίδα «Bild» ότι η Εθνική μας δεν θα είναι εύκολη αντίπαλος για τους Γερμανούς.
«Αυτή την Εθνική δεν πρέπει να την υποτιμήσει κανείς και ειδικά στα προημιτελικά. Μάχεται το ίδιο καλά όπως έκανε και πριν από οκτώ χρόνια, διαθέτει απίστευτο πάθος και ταυτόχρονα είναι εξαιρετική στην άμυνα. Έχει ένα εξαιρετικό δίδυμο Παπασταθόπουλο και Παπαδόπουλο», επεσήμανε αρχικά ο Ρεχάγκελ, ο οποίος στάθηκε στη συνέχεια στην απουσία του Καραγκούνη από το μεγάλο ματς με τα «πάντσερ».

«Ήμουν εννέα χρόνια προπονητής εκεί. Η ομάδα έχει αλλάξει, αλλά ο αρχηγός είναι ο ίδιος, ο Καραγκούνης, ο οποίος σκόραρε το νικητήριο γκολ εναντίον της Ρωσίας. Κρίμα για τους Έλληνες, που είναι εκτός λόγω τιμωρίας», τόνισε ο Γερμανός τεχνικός ο οποίος υπογράμμισε ότι η πρόκριση της Εθνικής επί της Ρωσίας έδωσε χαρά σε όλους τους Έλληνες, που αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα, λόγω της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στη χώρα μας.
 
«Τότε ήταν η Πορτογαλία, όμως εμείς ως αουτσάιντερ κάναμε την διαφορά και δώσαμε χαρά στους Έλληνες. Αυτή η πρόκριση φέρνει ευτυχία στη χώρα που περνά δύσκολες στιγμές. Η επιτυχία έχει ανεβάσει αρκετά την ψυχολογία των Ελλήνων», κατέληξε ο Ρεχάγκελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.