Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Δήμος Θερμαϊκού: Έκκληση στους οφειλέτες

Έκκληση σε όλους όσους χρωστούν χρήματα στο δήμο Θερμαϊκού να προσέλθουν στην οικονομική υπηρεσία και να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους, απηύθυνε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Κωστής Κούτουκας, μιλώντας στην εβδομαδιαία ραδιοφωνική εκπομπή του δήμου Θερμαίκού στον ραδιοσταθμό FM 100,6.

Σε συζήτηση με τη δημοσιογράφο Νάντια Τάπρα, ο κ. Κούτουκας παρατήρησε: «Δεν ζητούμε να τις ξοφλήσουν, διότι αντιλαμβανόμαστε ότι οι πολίτες υποφέρουν… όμως, επιβάλλεται να τις ρυθμίσουν και να κατανοήσουν ότι δυσκολίες υπάρχουν και στο Δήμο, ο οποίος δεν πρέπει να πάψει να προσφέρει τα αυτονόητα στο μέτρο του δυνατού. Η καθαριότητα πρέπει να λειτουργεί σε καθημερινή βάση, η κοινωνική πολιτική είναι πιο χρήσιμη από ποτέ και, σαφώς, υπάρχουν και οι άνθρωποι που εργάζονται για όλα αυτά, οι οποίοι πρέπει να πληρωθούν». 
 «Δεν ήταν ενέργεια εξόντωσης του επιχειρηματία, αλλά ενέργεια για αποκατάσταση της δικαιοσύνης. Ο Δήμος αναγκάστηκε να προβεί σε αυτή την ενέργεια διότι, δεν μπορεί να γίνει πλέον ανεκτό κάποιοι να πληρώνουν και κάποιοι άλλοι να εκμεταλλεύονται τη δημοτική περιουσία εις βάρος του ίδιου του δήμου, των εργαζομένων και των δημοτών του» τόνισε εμφαντικά ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Κώστας Κούτουκας, αναφερόμενος στις κατασχέσεις κινητής περιουσίας μεγαλοφειλέτη, που προχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα συνεργείο του δήμου Θερμαϊκού παρουσία δικαστικού επιμελητή εξαιτίας χρεών που έφταναν τις 440.000 ευρώ.
Ο κ. Κούτουκας αποκάλυψε ότι σε καθημερινή, πλέον, βάση ο Δήμος θα προχωρά σε τέτοιες επιχειρήσεις κατάσχεσης κινητών από οφειλέτες, οι οποίοι ανέρχονται σε μερικές χιλιάδες, αρχής γενομένης από τους μεγαλοφειλέτες, οι οποίοι ανέρχονται στους 49. 
Τα αθλητικά προγράμματα
Στη συνέχεια, ο υπεύθυνος του τμήματος αθλητισμού του ΔΗΠΠΑΚΥΘ, Παναγιώτης Τροκάνας, αναφέρθηκε στην ίδια εκπομπή στα αθλητικά προγράμματα για τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς και στη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε ο 1ος ποδηλατικός αγώνας δεξιοτεχνίας, που πραγματοποιήθηκε στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής Περαίας το προηγούμενο Σάββατο. Επιπροσθέτως, σημείωσε τη σημαντική βοήθεια που προσφέρουν οι υπεύθυνοι των αθλητικών συλλόγων στην προσπάθεια του ΔΗΠΠΑΚΥΘ να συντηρήσει και να αναβαθμίσει τους γυμναστικούς χώρους της περιοχής ευθύνης του. Υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να ενημερώνεστε για όλη την αθλητική επικαιρότητα της περιοχής στο www.athlitismosdimouthermaikou.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.