Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΚΚΕ: "Ανιστόρητος και προκλητικός ο Αλ.Τσίπρας"

«Εντελώς ανιστόρητος και προκλητικός είναι ο παραλληλισμός του ΣΥΡΙΖΑ με το ΕΑΜ, που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να διατυπώσει το συκοφαντικό εφεύρημα σε βάρος του ΚΚΕ ότι δεν συμβάλλει στη χειραφέτηση του λαού», αναφέρεται σε σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, με αφορμή τα όσα είπε στη διακαναλική συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανακοίνωση του ΚΚΕ σημειώνεται επίσης ότι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ «καλλιεργώντας ψέματα και αυταπάτες, μετεξελίσσεται ταχύτατα σε ΠΑΣΟΚ του 2009 και το σύστημα και ένα μέρος της πλουτοκρατίας, τον αξιοποιούν για να εμποδίσουν τη λαϊκή χειραφέτηση». 
«Το ΚΚΕ τιμά, εμπνέεται και διδάσκεται από το μεγάλο έπος του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ που δημιουργήθηκε με το αίμα χιλιάδων μελών και στελεχών του και δεν το πουλάει για κυβερνητικές θέσεις. Το κόμμα, ήταν και είναι στην πρώτη γραμμή στην οργάνωση της πάλης του ίδιου του λαού για το παρόν και το μέλλον του», καταλήγει στο σχόλιο του ΚΚΕ.

1 σχόλιο:

  1. κι οταν θα ξυπνησετε ,θα μας εχουν κατσει παλι στο σβερκο! εκτος αν αυτο θεωρειτε ...ωριμανση συνθηκων.....για αναλαβετε ευθυνες διαχειρισης. Την πληρη εξαθλιωση του λαου μας ,για να μπορεσουν να αναπτυχθουν νεοι αντυπες νεα κινηματα για τα οποια θα μπορειτε απλα να διεκδικειτε την μοναδικοτητα του αγωνα του καλου ! και παλι απ την αρχη χωρις ποτε να καταφερει ο λαος να συμμετεχει και να αποφασιζει ο ιδιος για αξιοπρεπη ζωη!μονο που θα χαθουν παλι άλλα τοσα χρονια κι η ιστορια απλα θα επαναλαμβάνεται! ΞΕΚΟΚΚΑΛΩΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.