Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Προετοιμάζονται από τώρα οι Guitar Heroes

Με τη χθεσινοβραδινή συναυλία στην κατάμεστη αίθουσα του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου, οι Guitar Heroes ολοκλήρωσαν επιτυχώς τη φετινή καλλιτεχνική περίοδο, η οποία περιλάμβανε ένα μουσικό πρόγραμμα 1,5 ώρας και συναυλίες σε Επανομή, Μηχανιώνα, Περαία, Βέροια και Θεσσαλονίκη.
Το Πειραματικό Κιθαριστικό Σύνολο Δήμου Θερμαϊκού "Guitar Heroes" είναι μια "ορχήστρα δωματίου" που απαρτίζεται αποκλειστικά από κλασικές κιθάρες και λειτουργεί υπό την αιγίδα του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. του Δήμου Θερμαϊκού.
Λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας για την ερχόμενη περίοδο 2012 - 2013, οι Guitar Heroes απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση σε οποιονδήποτε ενδιαφέρομενο να συμμετάσχει στο σύνολο ως νέο μέλος.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Οι προϋποθέσεις είναι οι εξής: επίπεδο στην κλασική κιθάρα (όχι ηλεκτρική ή ακουστική) τουλάχιστον Α' Κατωτέρας, ηλικία τουλάχιστον 12 ετών (σε εξαιρετικές περιπτώσεις γίνονται δεκτοί και μικρότεροι κιθαριστές), δυνατότητα τακτικής συμμετοχής στις πρόβες (Ιούλιος-Αύγουστος: 3 πρόβες, Σεπτέμβριος - Ιούνιος: κάθε Κυριακή απόγευμα στο ΚΑΠΗ της Περαίας)
Δεν είναι απαραίτητο να είναι κανείς δημότης ή κάτοικος Θερμαϊκού.
Ελπίζουμε ότι νέο αίμα θα εμπλουτίσει και θα διευρύνει τη μουσική συντροφιά των Guitar Heroes!!
Για περισσότερες πληροφορίες: 6974612979, Ευαγγελία Παράσχου - υπεύθυνη Guitar Heroes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.