Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Άρχισαν οι απολογίες των 34 οπαδών του ΠΑΟΚ

Κατηγορούνται μεταξύ άλλων για διακίνηση ναρκωτικών-ληστεία
Ξεκίνησαν από το πρωί οι πρώτες απολογίες των 34 συλληφθέντων οπαδών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι κατηγορούνται για σειρά επιθέσεων εναντίον αντίπαλων φιλάθλων και αστυνομικών, ενώ τους αποδίδονται κατηγορίες ακόμη και για διακίνηση ναρκωτικών και ληστεία.


Σήμερα επρόκειτο να απολογηθούν στην ανακρίτρια Μαρία Βαρελά συνολικά 17 κατηγορούμενοι, αλλά ήδη κάποιοι εξ αυτών ζήτησαν και πήραν νέες προθεσμίες για την προσεχή Δευτέρα. Η διαδικασία θα συνεχιστεί αύριο και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.
Στο δικαστικό μέγαρο συγκεντρώθηκαν από το πρωί οπαδοί του ΠΑΟΚ σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους συλληφθέντες, ενώ τα αστυνομικά μέτρα είναι αυξημένα. Οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν βαρύτατα αδικήματα που αφορούν μεταξύ άλλων τα εξής: απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, εμπορία ναρκωτικών, σύστασης και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ληστεία, παράβαση του νόμου για εκρηκτικά και του αθλητικού νόμου.
Από τις συνολικές έρευνες με τη συμμετοχή 190 αστυνομικών και την επτάμηνη τηλεφωνική παρακολούθηση, εκτός των 34 συλλήψεων, αναζητούνται ακόμη 57 οπαδοί που φέρονται ως συμμέτοχοι στην οργάνωση, ενώ δικογραφία σχηματίστηκε εναντίον ακόμη 81 ατόμων για άλλα αδικήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.