Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Ούτε τις διακοπές του δεν τον άφησαν να χαρεί!


Από τις διακοπές, όπου βρίσκεται, πληροφορήθηκε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υποδομών Χάρης Τσιόκας, ότι ο υπουργός, Γιάννης Ραγκούσης, προχωρά στην αντικατάστασή του και πως τη θέση του αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα ειδικός γραμματέας του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, Αριστείδης Μπουρδάρας.

Η αποπομπή Τσιόκα ήταν αναμενόμενη, λόγω και των προσωπικών σχέσεων των δύο ανδρών, που δεν ήταν από τις καλύτερες. Λέγεται ότι επρόκειτο για ένα ζήτημα που εκκρεμούσε από την ημέρα που ανέλαβε καθήκοντα στο συγκεκριμένο υπουργείο ο κ.Ραγκούσης.
Η πολιτική που ακολουθεί σε συγκεκριμένους τομείς, άλλωστε, έχει αποδειχθεί με τον καιρό ότι διαφοροποιείται σημαντικά από εκείνη του προκατόχου του, Δημήτρη Ρέππα, με τον οποίο είχε ταυτισθεί ο κ.Τσιόκας.
Αφορμή, πάντως, για την τελική απόφαση Ραγκούση στάθηκαν οι αναρτήσεις του γενικού γραμματέα στο Twιtter, οι οποίες ελήφθησαν ως επικριτικές για τον υπουργό, αφού εξαπέλυε βολές εναντίον του πολιτικού του προϊστάμενου. Σημειώνεται ότι ο αποπεμφθείς είχε διαχωρίσει τη θέση του στο κρίσιμο θέμα των ταξί στηρίζοντας τον κ. Ρέππα.
Ο Χάρης Τσιόκας πρόκειται να υποβάλει και τυπικά την παραίτησή του την επόμενη εβδομάδα οπότε και επιστρέφει από τις διακοπές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.