Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Νέα Ακαδημία Ποδοσφαίρου από τον Πυρσό Αγίας Τριάδας


O Πυρσός Αγίας Τριάδας δημιούργησε τη Νέα Ακαδημία Ποδοσφαίρου «Πυρσός Elite» και  ανοίγει την αγκαλιά του να δεχθεί τους λιλιπούτειους Αθλητές στις άρτιες δημοτικές εγκαταστάσεις στην  Αγία Τριάδα, αποτελούμενη από κανονικό γήπεδο πλαστικού τάπητα, ένα γήπεδο φυσικού χλοοτάπητα 8Χ8, αποδυτήρια,  νέο κυλικείο και Γραφείο Ενημέρωσης.

Μεγάλη βάση θα δοθεί στη διαμόρφωση σωστής ποδοσφαιρικής και αθλητικής  νοοτροπίας και αγάπης του αθλήματος που αποτελεί το βασικό συστατικό για τη  σωστή εξέλιξη του κάθε παιδιού.
Οι εγγραφές  ξεκίνησαν καθημερινά από τις 16:00 έως τις 20:00.
Η έναρξη των προπονήσεων θα γίνει τη Δευτέρα 29 Αυγούστου όμως μέχρι τότε θα πρέπει να έχετε συγκεντρώσει και τα απαραίτητα χαρτιά (βεβαίωση από καρδιολόγο, πιστοποιητικό γέννησης με ταυτοπροσωπία).
Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθυνθούν στο τηλέφωνο: 6984794229
Στο μεταξύ, ο Πυρσός Αγίας Τριάδας ανακοίνωσε την έναρξη  συνεργασία με τον Τεχνικό Διευθυντή Παναγιώτη Τροκάνα και τους προπονητές Φέσσα Μούζα, Βαγγέλη Κοκκολάκη, Γιάννη Αμπατζίδη , Αντώνη Λεπιτσά και Μάγδα Τσουκαλά.

1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα που κοντά πέφτει η ακαδημία στην Αγία Τριάδα και πως χωρίζονται τα τμήματα επειδή βλέπω αρκετούς προπονητές? Προπαιδικό,Παιδικό,Αντρικό??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.