Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης για υπουργούς: "Δεν έχουν σοσιαλιστική συνείδηση"

Έντονη ήταν η αντίδραση κατά της ασκούμενης κυβερνητικής πολιτικής από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη χτεσινοβραδινή συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Α’ Θεσσαλονίκης του κόμματος, ενώ τα «πυρά» τους συγκέντρωσαν κυρίως στην αύξηση του ΦΠΑ και τα μέτρα για την αντιμετώπιση της ανεργίας.
Τα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας ειδικότερα έγιναν το «κόκκινο πανί» με τα κομματικά στελέχη να επικρίνουν το ρόλο που δίνεται στις ΜΚΟ και να χαρακτηρίζουν τα 527 ευρώ προς κάθε συμμετέχοντα στο πρόγραμμα «εξευτελισμό του εργαζόμενου».
«Αυτοί που έστησαν αυτό το πρόγραμμα δεν έχουν γαλουχηθεί στο ΠΑΣΟΚ, ούτε έχουν σοσιαλιστική συνείδηση», κατήγγειλε μέλος της Νομαρχιακής, ενώ άλλο κομματικό στέλεχος μίλησε για «ανίκανους και επικίνδυνους που μετέχουν στην κυβέρνηση», χωρίς ωστόσο να κατονομάσει υπουργούς.
Προηγουμένως το ίδιο στέλεχος μιλούσε, κατά πληροφορίες, για το νομοσχέδιο για την παιδεία και τα οικονομικά μέτρα. Αρκετά από τα μέλη που μετείχαν στη χτεσινή συνεδρίαση, σύμφωνα με άλλες πηγές, εκτίμησαν ότι οι αυξήσεις του ΦΠΑ στο χώρο της εστίασης θα επιδεινώσουν τη ασφυξία της αγοράς.
πηγή: εφημερίδα "Αγγελιοφόρος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.