Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Άμεση αντίδραση του δημάρχου Θερμαϊκού σε σχόλιό μας για τις προσλήψεις

Άμεση ήταν, προς τιμή του, η αντίδραση του δημάρχου Θερμαϊκού κ. Γιάννη Αλεξανδρή στο χθεσινό σχόλιό μας για τις προσλήψεις εποχικού προσωπικού για την κάλυψη των αναγκών του δήμου, κυρίως στο θέμα της καθαριότητας. Ο κ. Αλεξανδρής επικοινώνησε μαζί μας για να διευκρινίσει ότι  το σχετικό αίτημα για τις προσλήψεις είχε υποβληθεί από το δήμο στο υπουργείο Εσωτερικών ακόμη από τον περασμένο Μάρτιο και η έγκριση ήρθε μόλις πριν λίγες ημέρες, δηλαδή μετά από 4,5 μήνες!!
Μάλιστα, όπως διευκρίνισε ο δήμαρχος Θερμαϊκού, το αρχικό αίτημα του δήμου ήταν για την πρόσληψη 70 εποχικών εργαζομένων οκτάμηνης θητείας, όμως ο τότε αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Γ.Ντόλιος επέμενε ο αριθμός τους να μειωθεί στο μισό. «Χρειάστηκε να κάνουμε αγώνα για να πετύχουμε οι εργαζόμενοι που θα προσλάβουμε να είναι πενήντα και όχι λιγότεροι», σημείωσε ο κ. Αλεξανδρής. Ενώ όπως εξήγησε, είναι άκρως απαραίτητη η παρουσία τους, για να μπορέσουν να κινηθούν τα απορριμματοφόρα και να λειτουργήσει ο σταθμός μεταφόρτωσης απορριμμάτων του δήμου.
Θέλουμε να εξάρουμε αυτή την άμεση αντίδραση του δημάρχου Θερμαϊκού, που έδειξε μία αξιέπαινη ταχύτατη ευαισθησία. Μία κίνηση που είναι όσο η μέρα με τη νύχτα συγκριτικά με κάποιους άλλους πρώην δημάρχους. Των οποίων δεν… ίδρωνε το αυτί για να τοποθετηθούν και να απαντήσουν όχι σε τέτοια απλά, αλλά σε πολύ σοβαρότερα ζητήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.