Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Υποβιβάζονται οριστικά στην Δ΄ Εθνική Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα


Οριστικά υποβιβάζονται Καβάλα και Ολυμπιακός Βόλου, με απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Οι δύο ομάδες υποβιβάζονται στη Δ΄ Εθνική, καθώς δεν πήραν άδεια συμμετοχής στη Σούπερ Λίγκα.

Το σκεπτικό της απόφασης αναφέρει ότι δεν επήλθε καμία ουσιαστική μεταβολή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των δύο ομάδων, μετά τις πρόσφατες αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης (σ.σ. ισόβιος αποκλεισμός του Αχιλλέα Μπέου και του Μάκη Ψωμιάδη από το ποδόσφαιρο).
Θεωρείται πάντως βέβαιο πως και οι δύο ομάδες θα προσβάλλουν την απόφαση καταθέτοντας αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για να μην ξεκινήσει η Super League, αν πρώτα δεν αποφανθεί το Συμβούλιο της Επικρατείας στο οποίο θα προσφύγουν άμεσα.
Χωρίς πιστοποιητικό και η ΑΕΚ
Στο μεταξύ, στον αέρα παραμένει και η ΑΕΚ, η οποία κλήθηκε για νέες εξηγήσεις την 25η Αυγούστου, καθώς το χαρτί της φορολογικής ενημερότητας «είναι ημιτελές», όπως απεφάνθη η Επιτροπή.
Όλες οι υπόλοιπες ομάδες που είχαν εκκρεμότητες τακτοποίησαν το θέμα τους και τους δόθηκε άδεια συμμετοχής, ωστόσο κάποιες ομάδες - μεταξύ αυτών και οι ΠΑΟΚ, Ηρακλής - θα κληθούν τις επόμενες ημέρες να δώσουν εξηγήσεις σχετικά με την μεταβίβαση των μετοχών τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.