Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

"Ναυτικό σαλόνι" το Σαββατοκύριακο στη Νέα Μηχανιώνα


Το ναυτικό σαλόνι «6ο ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΣΠΟΡ», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και την Κυριακή 2-3 Ιουνίου  2012, στην παραλία της Ν. Μηχανιώνας, με αφιέρωμα σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας αλλά και την υγραεριοκίνηση αυτοκινήτων και σκαφών.

Ο χρόνος που επιλέχθηκε για να γίνει η διοργάνωση του σαλονιού είναι η αρχή της καλοκαιρινής περιόδου όπου όλοι θέλουν να ενημερωθούν για τα νέα προϊόντα και να προγραμματίσουν τις αγορές της χρονιάς. Όλος ο κόσμος της θάλασσας θα είναι εκεί, με επίκεντρο τα ιστιοπλοϊκά, τα φουσκωτά και πλαστικά σκάφη. Το σαλόνι επεκτείνεται σε ναυτιλιακά είδη, εξοπλισμό ερασιτεχνικής αλιείας, είδη θαλάσσιου μηχανοκίνητου αθλητισμού, σχετικό ρουχισμό και αθλητικά είδη, τροχόσπιτα, επίπλωση σκάφους και παραλίας και γίνεται ειδικό αφιέρωμα στις  ανανεώσιμες πηγές ενέργειες, φωτοβολταϊκά, υγραεριοκίνηση- υδρογόνο.
Οι 100 εκθέτες περιμένουν τους επισκέπτες για μια άμεση παρουσίαση των προϊόντων, στο φυσικό τους περιβάλλον.  Οι ώρες λειτουργίας είναι Σάββατο  12,00 -10,30 και Κυριακή από τις 10,00 – 20,30. 
Θα υπάρχουν δωρεάν μαθήματα KITESURF & WINDSURF. Πραγματική πτήση με αετό, βόλτα με mountain board και πλούσιο θέαμα από  αθλητές  ιστιοπλοϊκών συλλόγων, αγώνες κολύμβησης, τουρνουά μπάσκετ-τέννις, πλήθος πολιτιστικών και χορευτικών εκδηλώσεων, Ψαρευτικές εκδηλώσεις και γιορτή των ψαράδων με ζωντανή μουσική το βράδυ του Σαββάτου.
Η είσοδος για την εκδήλωση και για τις παράλληλες εκδηλώσεις είναι δωρεάν για το κοινό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.