Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Εγκαίνια γραφείων της "Χρυσής Αυγής στη Νέα Μηχανιώνα: "Πολύ κακό για το τίποτα"


«Πολύ κακό για το τίποτα». Ο λόγος για τα πολυδιαφημισμένα εγκαίνια των γραφείων της «Χρυσής Αυγής» στη Νέα Μηχανιώνα, για τα οποία οργίαζαν επί μέρες οι φήμες ότι θα σημειωθούν επεισόδια και μεγάλη κινητοποίηση χρυσαυγιτών από όλο το νομό Θεσσαλονίκης. Στο τέλος όμως, αποδείχτηκε... άνθρακες ο θησαυρός, καθώς δεν μαζεύτηκαν περισσότερα από 30 άτομα, δίχως σημαίες, λάβαρα και πανό.

Η συγκέντρωση, κάτω από τα γραφεία της νεοναζιστικής οργάνωσης ήταν σε πολύ υποτονικό κλίμα, χωρίς ντουντούκες και συνθήματα, ενώ  από τους συγκεντρωμένους,  ελάχιστοι ήταν οι Μηχανιώτες και οι υπόλοιποι... εκδρομείς.
Φυσικά, το μεγαλύτερο μέρος των λόγων που εκφώνησαν οι ομιλητές, αναφέρονταν στους ξένους εργάτες που βρίσκονται στη χώρα και στην ανάγκη απομάκρυνσής τους «για να βρουν δουλειά τα δύο εκατομμύρια άνεργοι Έλληνες» όπως έλεγαν. Ενώ έγινε ιδιαίτερη αναφορά στα επεισόδια που είχαν σημειωθεί πριν 3 περίπου χρόνια, ανάμεσα σε απεργούς Αιγύπτιους ψαράδες, μέλη της «Χρυσής Αυγής» και μέλη αριστερών οργανώσεων.
Οι συγκεντρωθέντες διαλύθηκαν ήσυχα, ενώ η παρουσία της αστυνομίας ήταν διακριτική.

8 σχόλια:

  1. ένας απ' αυτούς να ξέρει άραγε τι σημαίνει Έλληνας:::

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όχι, ξέρουν οι ΚΛΕΦΤΕΣ του πρασινομπλέ-ροζουλί τόξου....

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. ....που γνωριζουν μονο το λατινικο αλφαβητο!!!!!

      Διαγραφή
    2. ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο. ΠΕΡΑΙΑΣ!

      Διαγραφή
  3. Και δεύτερα γραφεία ανοίγουν σήμερα, 21/2/14, στην άλλη πλατεία της Ν. Μηχανιώνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι κινήσεις που τελευταία κάνει η Χρυσή Αυγή, όπως η σημερινή της συγκέντρωση στη Μηχανιώνα, είναι ενός τέρατος που ψυχορραγεί, καθώς ο ελληνικός λαός άρχισε να αντιλαμβάνεται τα ύπουλα σχέδιά της, ιδιαίτερα μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και το χαρακτηρισμό της από τη δικαιοσύνη ως εγκληματική οργάνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.