Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Οι επισκέψεις Τσίπρα - Μεϊμαράκη στην 80η ΔΕΘ

Την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου θα επισκεφθεί την 80ή ΔΕΘ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος, το απόγευμα, θα μιλήσει σε εκδήλωση στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης" και θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του κόμματος. Υπό συζήτηση βρίσκονται η συνέντευξη Τύπου και ενδεχόμενη επίσκεψη σε κάποιο γειτονικό νομό. Μία εβδομάδα αργότερα η επίσκεψη Μεϊμαράκη.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα επισκεφθεί την 80ή ΔΕΘ, το τελευταίο Σαββατοκύριακο (12-13 Σεπτεμβρίου). Το απόγευμα του Σαββάτου θα παρουσιάσει το πρόγραμμα της Ν.Δ. και την Κυριακή θα δώσει συνέντευξη Τύπου. Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να συναντηθεί με εκπροσώπους των φορέων της Θεσσαλονίκης.

Οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί θα επισκεφθούν την 80ή ΔΕΘ την εβδομάδα που μεσολαβεί και οι ακριβείς ημερομηνίες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες μέρες. 


O Παυλόπουλος στα εγκαίνια της ΔΕΘ
Η επετειακή 80η ΔΕΘ ανοίγει τις πύλες της από τις 5 έως τις 13 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης και τα εγκαίνια της θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.
Η τελετή των εγκαινίων θα λάβει χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο “Ι. Βελλίδης” την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στις 20:00.
"Η παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας αναδεικνύει τη σημασία και τη βαρύτητα του παλαιότερου και μεγαλύτερου εκθεσιακού θεσμού της χώρας, της ΔΕΘ, η οποία εξακολουθεί να αποτελεί πόλο έλξης για εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες και για εκθέτες από όλο το φάσμα της εγχώριας οικονομίας και παραγωγής.
Η ΔΕΘ στην 80η διοργάνωση της θα αναδείξει τις καινοτομίες, τις πρωτοβουλίες εξωστρέφειας και την αδιάκοπη προσπάθεια ενίσχυσης και αναδιοργάνωσης της ελληνικής οικονομίας και των επιχειρήσεων.
Με το πλήθος των εκδηλώσεων και των πρωτοβουλιών που θα υλοποιηθούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης, ο θεσμός της ΔΕΘ θα υπογραμμίσει τον ρόλο του, ενώνοντας το παρελθόν με το παρόν και προδιαγράφοντας ταυτόχρονα το μέλλον" αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΔΕΘ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.