Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Σκότωσαν 85χρονο στο Πλαγιάρι για να τον ληστέψουν

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΛΑΣ για την αποτρόπαιη δολοφονική επίθεση κατά  85χρονου ηλικιωμένου στο Πλαγιάρι, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, μέσα στο σπίτι του, με κίνητρο τη ληστεία.

Ο άτυχος 85χρονος βρέθηκε νεκρός χθες το μεσημέρι μέσα στο σπίτι του από γείτονες. Ο ηλικιωμένος άνδρας έφερε θλαστικά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του, που εκτιμάται ότι προκάλεσαν το θάνατό του.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού και εισέβαλαν στο εσωτερικό, ενώ έψαξαν για χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

Στο σπίτι βρέθηκε από τους αστυνομικούς και η αδερφή του θύματος, που όμως δεν είναι σε θέση να καταθέσει λόγω νοητικής στέρησης.

Η ανακοίνωση της Αστυνομ΄θιας έχει ως εξής:
«Μεσημβρινές ώρες χθες (15-08-2015), βρέθηκε νεκρός, σε οικία όπου διέμενε, στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης, 85χρονος ημεδαπός.
Από την μέχρι στιγμής αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι η οικία έφερε ίχνη παραβίασης.
Από κ. Ιατροδικαστή που κλήθηκε και προσήλθε στο σημείο, διαπιστώθηκε μακροσκοπικά, ότι ο ηλικιωμένος έφερε θλαστικά τραύματα στο κεφάλι.
Προσήλθε επίσης ειδικό συνεργείο της Υ.Ε.Ε.Β.Ε. για εξερεύνηση του χώρου.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.