Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

"Έκλεισε" η συμφωνία με τους δανειστές

Ολοκληρώθηκαν λίγο μετά τις 8 το πρωί οι πολύωρες ολονύχτιες διαβουλεύσεις μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών, με τις δυο πλευρές να καταλήγουν σε συμφωνία, όπως όλα δείχνουν.

Η συνάντηση συμπλήρωσε 22 ώρες από την έναρξή της με μια μικρή διακοπή χθες το απόγευμα, στη διάρκεια της οποίας συνεδρίασε το Κυβερνητικό Συμβούλιο για την οικονομική πολιτική υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η συμφωνία έκλεισε με συμβιβασμούς και από τις δύο πλευρές στα ζητήματα που αφορούν το ταμείο αποκρατικοποιήσεων, τα «κόκκινα δάνεια» και την απελευθέρωση στην αγορά της ενέργειας. Επίσης, παραμένουν κάποιες λεπτομέρειες για τα προαπαιτούμενα μέτρα που θα εξεταστούν από τα τεχνικά κλιμάκια.

Αποχωρώντας από το ξενοδοχείο «Hilton» οι υπουργοί Ευκλείδης Τσακαλώτος και Γιώργος Σταθάκης δήλωσαν πως μένουν λίγες λεπτομέρειες. Στο Μέγαρο Μαξίμου Τσακαλώτος και Σταθάκης, προς ενημέρωση του πρωθυπουργού για την επίτευξη της συμφωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.