Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

"Aγορά παραγωγών" από αυτό το Σάββατο στην Περαία

«Αγορά παραγωγών», θα αρχίσει να λειτουργεί από αυτό το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στην Περαία, με πρωτοβουλία του δήμου Θερμαϊκού και της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης «Θερμαϊκή» ΚΟΙΝΣΕΠ, που δραστηριοποιείται και στην παροχή υπηρεσιών.

Στην «αγορά παραγωγών» θα υπάρχουν επιλεγμένα αγροτικά προϊόντα, που δεν παράγονται στην περιοχή, από έλληνες παραγωγούς, τα οποία θα διατεθούν απευθείας στους καταναλωτές , δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους πολίτες που πλήττονται καθημερινά από την κρίση, να προμηθευτούν τα απαραίτητα για την βασική τους διατροφή σε τιμές πολύ οικονομικές.
Η «αγορά παραγωγών» θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά το Σάββατο 2 Νοεμβρίου, 2013, στο  πάρκινγκ, γωνία Μηδείας και Ανθέων (δίπλα στο 3ο Δημοτικό Σχολείο) και από τις 09:00΄ έως τις 13:30΄.
Στο ισόγειο των Δημοτικών Καταστημάτων του Δήμου διατίθενται φυλλάδια με τις τιμές και τα προϊόντα. Ειδικά για το ελαιόλαδο ΦΙΛΑΙΟΣ, του Συν/σμού ΚΑΣΣΕΛ Λακωνίας, θα πρέπει άμεσα να γίνονται οι παραγγελίες.

Η «αγορά παραγωγών» θα πραγματοποιείται κατ’ αρχήν μία φορά τον μήνα, συγκεκριμένα κάθε πρώτο Σάββατο, στον ίδιο πάντα χώρο και τις ίδιες ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.