Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Εκδήλωση στη Ν.Μηχανιώνα για τον ποιητή Γ.Βαφόπουλο

Εκδήλωση, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 110 χρόνων από τη γέννηση του κορυφαίου ποιητή της Μακεδονίας, Γιώργου Βαφόπουλου, πραγματοποιείται σήμερα Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 20:00, στην Καψαλάκειο Πολιτιστική Στέγη, στη Νέα Μηχανιώνα (Κ. Βάρναλη 2).

Στην εκδήλωση θα προβληθεί ένα ιστορικής αξίας βίντεο, όπου κορυφαίοι των Ελληνικών γραμμάτων, όπως ο Οδυσσέας Ελύτης, ο Γιώργος Σεφέρης, ο Γιάννης Ρίτσος και άλλοι μιλάνε για τον Γιώργο Βαφόπουλο και τη σπουδαιότητα του έργου του.
Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι η πρόεδρος του Βαφοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, φιλόλογος Θεοδώρα Λειψιστινού και ο δημοσιογράφος – συγγραφέας Σπύρος Κουζινόπουλος.
Θα υπάρχει επίσης απαγγελία από την ποιήτρια Αναστασία Χατζή. Την εκδήλωση συντονίζει η δημοσιογράφος Αφροδίτη Χρυσοχόου, μέλος της εφορευτικής επιτροπής του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου Δήμου Θεσσαλονίκης.

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι το Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Θεσσαλονίκης, το ΔΗΠΠΑΚΥΘ του Δήμου Θερμαϊκού και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας και Πολιτισμού Δήμου Θερμαϊκού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.